Dzięki dziewczyny
Asiunia876 masz bardzo ładny brzuszek i nie wiem co prawda jak wyglądałaś przed ciążą, ale nie wyglądasz jakbyś poza brzuszkiem specjalnie przytyła-bardzo ładnie wyglądasz. nie bardzo wiem o co chodzi tej twojej koleżance-chyba naprawdę jest zazdrosna, że jesteś w ciąży,albo o to, że tak ładnie wyglądasz
W ogóle mnie zawsze podobały się kobiety w ciązy, uważam, że te nasze brzuszki są urocze i za nic bym nie oddała mojego
No tak mnie jak ktoś teraz powie "jak przytyłaś" to się uśmieje,bo na razie to waże mniej niż przed ciążą-ale to w sumie jest własnie smieszne, cąłe życie słyszałam, ze jestem za chuda,a teraz nikt o tym już nie mówi tylko wszyscy widzą jaki mam duży brzuch
mam nadzieję, że teraz jak przestałam wymiotować to nie zacznę tyć w ekspresowym tempie-bo ostatnio sporo jem-szczególnie wieczorem włącza mi się jakiś wilczy apetyt-ostatnio byliśmy u dziadków Wojtka na kolacji i babcia byłą przeszczęśliwa bo ja po prostu pochłaniałam kanapki
A co do cery to mnie też się bardzo pogorszyła-całe życie miałam bardzo ładną cerę-nawet specjalnie o nią nie dbałam(i nie doceniałam tego)a teraz widze dużą róźnice-niestety.ja spię w spodniach dresowych i koszulkach bokserkach(śmiesznie wyglądaja bo tak do połowy brzucha mi teraz sięgają ,chyba tez kupię sobie w końcu jakieś koszule nocne.