reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
ducha, ja sie zgadzam na kolejne dzieci - ale u ciebie beda, ok? ale nie mowilas, czy to sa twoje wloski, czy farbujesz? matko, slicznie ci w nich :-)
i glupie bb, gorsze od detektywa monka, wszedzie weszy perwersje, nawet w najladniejszych slowach.
a Tymek pasuje do ciebie :-) chociaz Bercik tez fajnie, tak oryginalnie, inaczej.. jak Feliks ;-)
akkm, dzieki :-) az mi sie cieplutko zrobilo wokol serducha... kurcze, ja chyba nie bylma wtedy taka nerwowa.. moze mnie male dziecie ukoi.. co myslicie..? chyba nie bede drzec mordki przy malenstwie..?
madziarkas, katia, reszta kochanych babeczek - thx :-)
i glupie bb, gorsze od detektywa monka, wszedzie weszy perwersje, nawet w najladniejszych slowach.
a Tymek pasuje do ciebie :-) chociaz Bercik tez fajnie, tak oryginalnie, inaczej.. jak Feliks ;-)
akkm, dzieki :-) az mi sie cieplutko zrobilo wokol serducha... kurcze, ja chyba nie bylma wtedy taka nerwowa.. moze mnie male dziecie ukoi.. co myslicie..? chyba nie bede drzec mordki przy malenstwie..?
madziarkas, katia, reszta kochanych babeczek - thx :-)
..aenye
Mama grudniowa'06
szczesciara :-) i zaponialam dodac, ze nosisz w sobie slicznego groszka :-) usteczka ma pelne, jak moj chyba to usg wszystkim dzieciom botoks strzela za free!
aknovi
Fanka BB :)
aha, aknovi, zazdroszcze meza a gdzie Ty studiowalas, jak mozna spytac, bo cos mam dziwne wrazenie, ze gdzies Ciebie juz widzialam ;-) fajne fotki!
Hm co do studiowania to 3 semestry robiłam na PWSH w Gdyni... a teraz Gdyńska Szkoła Artystyczna... ale możesz mnie również kojarzyć z trójmiejskich Cropp/House - pracuję tam
śliczne masz te fotki z sesji.. takie peeeełne miłości, aż promieniują! zazdroszczę
..aenye
Mama grudniowa'06
Petinka, ty kochliwa kobieto alez romansowy watek mamy!
skorupko, nie pitol, tylko wstawiaj!!!
a wstawilam zdjecia moich baczkow tez na nasze buzki ;-) zajrzyjcie tam.
aknovi, hmmm, jakos rzadko do croppa czy house zagladam, hmm.. nie, no moze wrazenie takie ;-)
skorupko, nie pitol, tylko wstawiaj!!!
a wstawilam zdjecia moich baczkow tez na nasze buzki ;-) zajrzyjcie tam.
aknovi, hmmm, jakos rzadko do croppa czy house zagladam, hmm.. nie, no moze wrazenie takie ;-)
antonina01
Fanka BB :)
ja zbiorowo - Laski tak to w ciaży można wyglądać, Wam to tylko dzieci rodzić zawodowo;-) Ja to już za chiny nie wstawię swoich żeby nie psuć tych pozytywnych wrażeń estetycznych
a co do tych usteczek to chyba na prawdę to usg coś tak przerysowuje. Moja Nadzia też ma takie całuśne, jak to nawet pan dr określił:-)
a co do tych usteczek to chyba na prawdę to usg coś tak przerysowuje. Moja Nadzia też ma takie całuśne, jak to nawet pan dr określił:-)
reklama
po pierwsze primo
aenye super sesja!!!!!!!!!!!! no aż się płakać chce!!! taki fotograf dobry
po drugie, mnie to miodzić nie musicie bo cholera wcale nie czuję się tak jak piszecie.
tu i tak tyle ślicznych dziewczyn się pokazało, że aż żałuję że swoje fotki wstawiłam...ale!!!!!!!!!!! ale byłam dzisiaj u fryzjera i może walnę jakąś fotkę później.
aenye śliczny avatarek. a Ty farbujesz włosy czy masz naturalne?
a taką sesję z dzieciakami to ja sobie na bank walnę jak się Młoda urodzi. żałuję że w 6tym mcu tego nie zrobiłam no ale trudno... zrobię w sierpniu wszystkim dzidziolom!!
i naprawdę great wyglądacie!!
a brzuch serio mam nisko?? bo na tym zdjęciu co tu wstawiłam to jeszcze był przed opuszczeniem...teraz jest duuużo niżej.... mam się bać?? nie gadajcie bo zacznę beczeć (na myśl o porodzie chce mi się płakać - rodzę trzecie dziecko - pierwiastki nie przerażajcie się, wystarczy że ja się boję bo wiem co mnie czeka )
aenye super sesja!!!!!!!!!!!! no aż się płakać chce!!! taki fotograf dobry
po drugie, mnie to miodzić nie musicie bo cholera wcale nie czuję się tak jak piszecie.
tu i tak tyle ślicznych dziewczyn się pokazało, że aż żałuję że swoje fotki wstawiłam...ale!!!!!!!!!!! ale byłam dzisiaj u fryzjera i może walnę jakąś fotkę później.
aenye śliczny avatarek. a Ty farbujesz włosy czy masz naturalne?
a taką sesję z dzieciakami to ja sobie na bank walnę jak się Młoda urodzi. żałuję że w 6tym mcu tego nie zrobiłam no ale trudno... zrobię w sierpniu wszystkim dzidziolom!!
i naprawdę great wyglądacie!!
a brzuch serio mam nisko?? bo na tym zdjęciu co tu wstawiłam to jeszcze był przed opuszczeniem...teraz jest duuużo niżej.... mam się bać?? nie gadajcie bo zacznę beczeć (na myśl o porodzie chce mi się płakać - rodzę trzecie dziecko - pierwiastki nie przerażajcie się, wystarczy że ja się boję bo wiem co mnie czeka )
Podziel się: