reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ale to juz było....czyli kwietniowe archiwum

reklama
A to i ja się pochwalę :) to są zdjęcia jakoś z połowy 8 m-ca... niestety zdjecia dzidzi nie mam, bo na usg3D nie byłam, a ze zwykłego mam takie wydrukowane od lekarza, na których i tak nic nie widać :(
smallreadydsc0209.jpg

iwonka___pregnant__3__by_radoslawstuba-d39vx82.jpg

Ostatnia edycja:
ducha śliczny groszek:-) i usteczka takie całuśne;-) no i mamusia groszka kolejna chudzinka na tym forum, fajnie wyglądasz
aknovi świetne fotki, takie prosefional:-)

no to świetnie masz z mężulą, ja uwielbiam takie fotki:-) a mój to mi nie chce pstrykać, a jak pstryka to zero wyobraźni - muszę sama cosik wymyślać, samowyzwalacz idzie w ruch i wielka improwizacja;-)

czasami może i tak lepiej :) mój jest perfekcjonalistą przy robieniu zdjęć, więc zanim pstryknie, to się namarudzi, że źle stoję , złe światło itd ;p zero improwizacji :D ale jakoś tak, nie wiem, nie mam ochoty na zdjęcia.. mam 4 zdjecia z tej właśnie sesji, ale jakoś się sobie specjalnie w ciąży nie podobam.. i nie chcę uwieczniać :p

Ducha, śliczna kobietka jesteś i do tego szczuplutka mimo ciąży. Tak mogłabym wyglądać w 36 tygodniu :) Groszek słodki i widzę, ze ma usta jak moja Mała :-D
Fajny pokoik :-)

dzięki :-), a całuśne usteczka Twojego Brzdąca doskonale pamiętam. Achhh, będą na nie wyrywać ciacha i lachony kiedyś ;-).

nono!!! I Ty niby już po dwóch ciążach jesteś?! Aż się wierzyć nie chce, serio (nie to żebym słodziła ;-)). Super figurka droga Pani - pogratulować!!! :tak:

reklama
dzięki laseczki:) uda co prawda trochę 'rozbudowane' hahaha ale nad tym się popracuje na spacerkach. nie martwię się.
a że sympatyczna z twarzy... hmmm.... no jak mi ktoś na odcisk nadepnie, czy jak to sie tam mówi, to potrafię być baaardzo niemiłą :-D ale to tylko w kolejkach hahahah jak ciężarnych nie chcą przepuszczać:-D
no i na porodówce jak Starszaka rodziłam to też nie należałam do najsympatyczniejszych, ale trudno się dziwić jak człowiek z bólu już nie może, a stażystka się o pogodę pyta!!!!

Do góry