reklama
klaudencja
Fanka BB :)
..aenye
Mama grudniowa'06
klaudencja, ale duzy brzuchol fajny!
akkm, supersesja :-) i chudzina ze hoho, ty jeszcze w zwyklych spodniach sie miescisz!? i ja tez myslalam, zes starsza i grubsza ;-)
akkm, supersesja :-) i chudzina ze hoho, ty jeszcze w zwyklych spodniach sie miescisz!? i ja tez myslalam, zes starsza i grubsza ;-)
mamusiaDorusia
klaudencja-śliczny brzuszek,dzidzi w nim wygodnie)
akkm-boskie zdjęcia,śliczna jesteś i brzusio też,nie ma co ukrywać!!!
akkm-boskie zdjęcia,śliczna jesteś i brzusio też,nie ma co ukrywać!!!
akkm
aenye zmieszcze się , ale nie zapnę i nie wygodnie a to moje kochane rurki mam w planie je zabrać do szpitala i spróbować ubrać na wyjście hehe bo tęsknie już za normalnymi spodniami teraz to ciągle tylko leginsy
akkm nawet nie wiem jak napisać Twojego nicka bo nowy avatarek widzę bb motywuje;-)
edit: ja wychodzę w spodniach ciążowych, już to przerabiałam
raz że ja się nie zmieszczę do normalnego rozmiaru hahaha
a dwa że w samochodzie, jak jedziesz po porodzie, to lepiej żebyś coś luźnego na tyłku miała....
edit: ja wychodzę w spodniach ciążowych, już to przerabiałam
raz że ja się nie zmieszczę do normalnego rozmiaru hahaha
a dwa że w samochodzie, jak jedziesz po porodzie, to lepiej żebyś coś luźnego na tyłku miała....
akkm
morgaine dzięki za radę masz racje już mi to nawet moj K wybił z głowy że ja oszalałam chyba żeby na tak wymęczoną czy poszytą ci..... zakładać tak wąskie spodnie, wrócę w leginsach bynajmniej nic nie będzie mnie gnieść. marze żeby było to jak najszybciej , już chcę wracać hehe
reklama
U
użytkownik 838
Gość
akkm ja też już chce wracać!! nawet poczyta i obolała hahaha ale już chcę żeby był co najmniej 10ty kwietnia, potem to już z górki...
i te spacerki!!!! no kurcze wiosno przychodź!!!!! u nas śnieg:-(
ja tez chcialabym, zeby byl 10 kwietnia juz zapewne bede PO, z Mala! Oj, chcialabym! Co prawda srednio sie u mnie dzieje, no ale termin jakos zobowiazuje, no! Jeszcze mam tydzien na rozkrecenie ;-)
A co do pogody, to u mnie sloneczko sie dzis zapowiada, narazie wschodzi i wyglada coraz lepiej :-)
Podziel się: