ducha, zakochalam sie w tobie
normalnie szok, jaka sliczna laska! i chudzina kolejna! czy ty farbujesz wlosy!? bo jak nie, to chyba przyjade i ci je ukradne ktorejs nocy, jak bedziesz slodko spala!.. marze o takim naturalnym kolorze :-( eeeeeeeeeeeeeeeeeee, nie pasuje do mnie, ale i tak je uwielbiam
nie, no zajefajnie wygladasz i jeszcze taki slodki maly brzusio :-) na pewno nie masz rozstepow ani nic, ech... schowaj sie w szafie na drugi raz, bo w depresje wpadne!
Morgaine, madziarkas, moj mi robi takie same zdjecia, jest wysoki, wiec jak sie nie znizy troche, to wygladam ja jak kurdupel ostatni, tzn z gory robi i nog nie mam, a jak sie schyla, to tez centralnie do ziemi i wtedy w ogole wygladam jak pokraka! dlatego zadnych zdjec nie posiadam ciekawych z ciazy, samowyzwalacza nie mam i d.pa, pare fot z ciazy z Masiem, moze wkleje za chwile, jak mi sie zechce poszukac ;-) hehe.
ale
Morgaine, ja wlansie z taka laska pisze na forum
tak sobie ciebie wyobrazam i wiesz co, fajne jest to zdjecie
pokazuje prawdziwa pania morgen, z dzieckiem u boku, wyciagnietym tiszercie i w ogole
buziak!!! A brzuch masz nisko ze uooooo, ja bym juz miala spakowane wszystko na twoim miejscu dawno!
ale ostatnio zmusilam malza do zrobienia mi foty brzucha i oto brzuch z 37tc3d:
i takie eksperimenta, bawilam sie programem ;-)