reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

A ja znów Was pomęcze nami :):) Marcel bob budowniczy oraz przymierzanie wiosennego zestawu - musze jeszcze dokupic jakis szaliczek czy chustke pod szyje :):)Zobacz załącznik 331011Zobacz załącznik 331012Zobacz załącznik 331013

cooooooooo??????!!!!!!!!!!! nieźle!!!!!!!!! 98 i 92 rozm. Heh a my tylko 86 ogólnie nosimy :( no ale przeciez Marcel nie jest taki mały jak na swój wiek.........12 kg i 84 wzrostu.....co daje wage miedzy 75 a 90 centyl a wzrost miedzy 90 a 97 centyl. co do foty razem z młodym to OK coś wykombinuje :D moze jutro wieczorkiem wstawie.....
A tutaj Marcelek na placu zabaw w Auchanie :)
Zobacz załącznik 331029Zobacz załącznik 331030

Marcel słodziak, a w tych wiosennych ciuchach - niezły z niego luzak;-) a Twój D ma śliczne nogi:-p:-D

wszystkie dzieciaki są super , aż się łezka w oku kręci jak sobie pomyślę że jeszcze niedawno były takie malutkie i wklejałyśmy ich fotki z pierwszym uśmiechem czy po pierwszym karmieniu czymś innym niż mleko :) a teraz biegają i łobuzują
a tu mój króliczek po kąpieli Zobacz załącznik 331107Zobacz załącznik 331108Zobacz załącznik 331109

Śliczny króliczek!

nie każdego mam na nk to pochwalę się 16miesięczniakiem:-)

synek na medal przygotowuje się do łapania much...zabawka hit ostatnich dni:-D
pencil.png

Haha:-D

Polaa chciałaś to masz ;-) tylko nie oślepnijcie :-D Zobacz załącznik 331434Zobacz załącznik 331435

AAAAAAAAAAAAAAAAAA ośleeeepłaaaam!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D Taka ładna jesteś :tak::-)

A tu trochę nas u Marty:

Łobuzy:
Zobacz załącznik 331455Zobacz załącznik 331451Zobacz załącznik 331448

Antoś to prawdziwy model, ciągle pchał się przed obiektyw i zawodowo pozował:tak:
Zobacz załącznik 331450Zobacz załącznik 331454

Marta wyciągnęła laptop i....zleciały się muchy:-D

Zobacz załącznik 331456

Pumba na koniu:-D Pragnę się pochwalić że po kilku próbach Pumba dosiadała konia sama;-)
Zobacz załącznik 331449Zobacz załącznik 331452

A tu najładniejsza fotka, mam nadzieję że Kochana Martusia mnie nie zabije:rofl2:ślicznie tu wyglądają!
Zobacz załącznik 331457
Jakbym się nie odezwała jutro to znaczy że jednak to zrobiła...

c.d.n.

reklama
Mama Marcelek jest taki podobny do Ciebie ,że szok a Ty taka laseczka :)

Dziunka - zazdroszcze Wam tych spotkań.Fajnie,że dzieciaki mogą się spotkać i pobawić.Mój Patryk nie ma żadnego kontaktu z dziecimi , jedynie jest jeden taki mały Wojtek ma 10 miesięcywięc niebawem wyruszym w odwiedziny.

Dzieki za komplementy dziewczyny :D:D:D wierze Dziunka ze Marta nic Ci nie zrobi ;p bo to dobra kobieta przeciez :D:D dzieciaczki cudne i Asiol i Antonio i Igi i Kubol i Gonia i wszystkie inne :) kazdy cudny i jedyny w swoim rodzaju :)))))))))))))))

Ja tez zazdroszcze Wam spotkań no boja to tutaj nie mam z kim sie spotkac i pogadac....jedynie z Wami przez neta :) Co do kontaktu z dziećmi to z Marcelem chodze prawie codziennie lub co drugi dzien na plac zabaw to sie bawi z godzine minimum z dzieciaczkami. I zazwyczaj jest najmłodszy a najzwinniejszy i najgłośniejszy :D:D Więc na kontakt z dziećmi nie moge narzekać - zrobił sie śmiały. Podchodzi do dzieci, bierze za rękę i daje im cześć i w ogóle nawiązuje też kontakt z innymi rodzicami :) Od jednej Pani jadł nawet bułeczke z zapiekanki......

Ostatnia edycja:
Polaa chciałaś to masz ;-) tylko nie oślepnijcie :-D Zobacz załącznik 331434Zobacz załącznik 331435

śliczna mama z równie ślicznym syneczkiem :-)

Marcel słodziak, a w tych wiosennych ciuchach - niezły z niego luzak;-) a Twój D ma śliczne nogi:-p:-D

Śliczny króliczek!

Haha:-D

A tu trochę nas u Marty:

Łobuzy:
Zobacz załącznik 331455Zobacz załącznik 331451Zobacz załącznik 331448

Antoś to prawdziwy model, ciągle pchał się przed obiektyw i zawodowo pozował:tak:
Zobacz załącznik 331450Zobacz załącznik 331454

Marta wyciągnęła laptop i....zleciały się muchy:-D

Zobacz załącznik 331456

Pumba na koniu:-D Pragnę się pochwalić że po kilku próbach Pumba dosiadała konia sama;-)
Zobacz załącznik 331449Zobacz załącznik 331452

A tu najładniejsza fotka, mam nadzieję że Kochana Martusia mnie nie zabije:rofl2:ślicznie tu wyglądają!
Zobacz załącznik 331457
Jakbym się nie odezwała jutro to znaczy że jednak to zrobiła...

c.d.n.

A tu ciąg dalszy fotek:tak:

Złodziej gaci:-D
Zobacz załącznik 331462

A tu proszę, udało się na 15 minut zrobić kitki
Zobacz załącznik 331459Zobacz załącznik 331460

Moja Mała Mi - zestaw min;-)
Zobacz załącznik 331461Zobacz załącznik 331463Zobacz załącznik 331464

A tu tatuś spinki przypiął ;-)
Zobacz załącznik 331465

ja tak samo Wam zazdroszcze tych spotkań:-) Wszystkie Nasze Skarby przecudowne i jak już się zmieniają na buziulkach ,już nie bobasy małe hihi
Asia jak zwykle modelka 1 klasa.Ale jakieeee już jej robisz kucyki fajniusie:-)

z ciekawości ile Asia waży? bo pulpecik słodziachny z niej :-)

No własnie ile waży i mierzy bo fakt Asia okrągła jak księżyc w pełni [jak to mawia moja mama]. I co miałam powiedziec... Marta Ty chudzielcu ;p szczuplutka jestes :) i swietny kolor włosów.

dziunka zdjecia cudne, ale z Asi pyza;) (uwielbiam takie dzeci:)), a Marta raczej Cie nie zabije bo fotka rzeczywiscie super;) Antos maly model;D

mama super fotki , inaczej sobie ciebie wyobrażałam ;-) ,myślałam żeś blond kobieta ;-) ale laska że hoho ,no a Marcelek jaki grzeczny ,mojego tak utrzymać na kolanach to sukces :tak:
dziunka mój też strasznie lubi na takim koniu na biegunach się huśtać , jak idziemy do przychodni to nie opuszcza go nawet na chwilę , chyba mu takiego sprawimy ;-) , a Asia z gaciami rewelacja :-)
cleo jaki Igor duży , chyba strasznie dawno nie wklejałaś jego foto :tak: , no a ten medal na szyi to za co?? ;-)

hahahaha dziewczyny ......młody siedział spokojnie bo był padnięty po ponad 2 godzinach wariowania na placu zabaw... padł mi przed 19 przy butli........niestety nawet zębow nie zdążyłam mu umyć...ehh. Normalnie tez nie dało by sie go utrzymać :)) HAHA ja blondyna ;ppp n to by sie musiał świat skończyć :D:D:D ja z rodziny czarnowłosych :DDDDDDDDD

reklama
hehe widac pasję i determinację na Asiulowej buziulce :D

na specjalne życzenie etny i cleo wklejam wreszcie fotki mojej postaci, ale rewelacji nie ma dziewczyny

w wakacje (lepszego nie mam) i tydzien temu

IMGP0832.jpgIMGP2603.jpg

Załączniki

• IMGP2605.jpg
    IMGP2605.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 63
Do góry