reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

dawno dzieciaczków nie widziałam i nie mogę się napatrzec jak się pozmieniały :-) śliczne wszystkie bez wyjątku!
No i chciałabym Wam pokazać moją Martynkę :-) DSC08147.jpgDSC08136.jpgDSC00570.jpg

reklama
Maxwell - na pierwszym zdjęciu mała jak rozkoszny bobas, a na pozostałych taka dorosła pannica :-D
Gawit - podziwiam zawsze dzieci jak można tak się poskładać i się wyspać.... zdjęcia super..., jakie ma długie włoski ta Twoja Martynka...

I ja wkleje Wam dwa zdjęcia Marcelosa :D
pierwsze to przyłapani na gorącym uczynku........w fajnej pozycji spali :D Marcel sie akurat przebudził a D. chrapał dalej
drugie zdjecie sprzed chwili.....mój koziołek przytuptał do mnie do kuchni po drzemce :) grunt ze chłopak zadowolony i uśmiechnięty :)
IMG_2532.jpgIMG_2581.jpg

Ostatnia edycja:
Mama - zdjęcie pierwsze the best... :-D / prawie jak u mamy w brzuchu buahahahaha / , a na drugiej ładna uśmiechnięta buzia ...

Maxwell ach te jej oczy... są przepiękne :))) Jak ładnie sobie je sama...

Gawit pozycja w łóżeczku świetna i widze, że rośnie z niej mała modelka :)))

Mama uśmiałam się do łez... Fajnych masz chłopów :)))

Mama chłopcy jak sie okazało nie są niezniszczalni :tak:super fota
Gawit dużą masz córe:tak: rozkoszne zdjęcia w łóżeczku
Maxweel powtorze po Azie- cudne oczka ma Twe dziecie!!!

maxwell - ale sliczna pannica, najlepsze to zdjecie jak myje zabki:) oczywiscie reszta tez super;)
gawit - urocza dziewczynka;)
mama - 1 zdjecie bomba;) fajna pozycja;) a Marcelek sliczny chlopczyk;)

reklama
Mama - Marcel słodziaszny strasznie :)

Ja od paru dni nie mogłam żadnego zdjęcia wkleić nie wiem czemu, ale dziś poszło wreszcie: to moja słodka biedronella na balu w żłobku. zdjęcie zrobione z kamerki wiec jakość marna, ale więcej na razie nie mam.

Snapshot_2011_2_14_9_59_31.jpg

Jak widać w buzi paluchy bo zęby dawały w kość biedakowi...

Do góry