reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

reklama
178.jpg179.jpg171.jpg163.jpg180.jpg

Ach ten tatuś dmucha na mnie jak oszalały!!! Ale to całkiem przyjemne :-)
Mamusia zaraz będzie całować w brzuszek . Hi hi jak łaskocze!!!!Mmm a tu moje ukochane piłeczki , koneweczki i inne kolorowe zabawki. Ciekawe co będziemy z nimi robić? Co jest po drugiej stronie tunelu? Wiem !!! Tatuś!!!

To znowu my;-);-)..Marysia przy swoich ulubionych czynnościach:-)

Marysia ma cudne oczęta!

dawno dzieciaczków nie widziałam i nie mogę się napatrzec jak się pozmieniały :-) śliczne wszystkie bez wyjątku!
No i chciałabym Wam pokazać moją Martynkę :-)Zobacz załącznik 327068Zobacz załącznik 327069Zobacz załącznik 327070

Ale Martynka słodzinka!

I ja wkleje Wam dwa zdjęcia Marcelosa :D
pierwsze to przyłapani na gorącym uczynku........w fajnej pozycji spali :D Marcel sie akurat przebudził a D. chrapał dalej
drugie zdjecie sprzed chwili.....mój koziołek przytuptał do mnie do kuchni po drzemce :) grunt ze chłopak zadowolony i uśmiechnięty :)
Zobacz załącznik 327271Zobacz załącznik 327272

Hehe, spali świetnie:-DA Marcelek do schrupania!

Mama - Marcel słodziaszny strasznie :)

Ja od paru dni nie mogłam żadnego zdjęcia wkleić nie wiem czemu, ale dziś poszło wreszcie: to moja słodka biedronella na balu w żłobku. zdjęcie zrobione z kamerki wiec jakość marna, ale więcej na razie nie mam.

Zobacz załącznik 327804

Jak widać w buzi paluchy bo zęby dawały w kość biedakowi...

Sama uszyłaś?:szok:SUPER!

Ślicznie wyglądacie :tak:

mam nadzieję, uwielbiam szyć :)
Nie żebym jakoś specjalnie dobrze umiała to robić :D ale relaksuje mnie to.
Kiedyś uszyłam sobie strój czarownicy i czerwonego kapturka :)

A tutaj ulubiony mebel Alicji - interaktywne krzesełko uczydełko....
Zobacz załącznik 328355

Hehe, krzesełko świetne, nie ma co! Daj więcej zdjęć swojej córeczki! I swoje - bo widzę że laska z Ciebie!

Zobacz załącznik 328517Zobacz załącznik 328520Zobacz załącznik 328519Zobacz załącznik 328518Zobacz załącznik 328516

Ach ten tatuś dmucha na mnie jak oszalały!!! Ale to całkiem przyjemne :-)
Mamusia zaraz będzie całować w brzuszek . Hi hi jak łaskocze!!!!Mmm a tu moje ukochane piłeczki , koneweczki i inne kolorowe zabawki. Ciekawe co będziemy z nimi robić? Co jest po drugiej stronie tunelu? Wiem !!! Tatuś!!!

Ech, ale Wam zazdroszczę!

A tu trochę nas:

Ślicznotka
Zobacz załącznik 328576
Ktoś mówił że mam siusiać do nocnika?:crazy::rofl2:
Zobacz załącznik 328575
Śniadanko :-)Na pierwszej fotce - oto jak zastałam moją córcię po powrocie z kuchni;-)
Zobacz załącznik 328579Zobacz załącznik 328573Zobacz załącznik 328574
Podobno teraz tak siedzi się w krzesełkach:cool2:( do tej pory nie wiem jak tego dokonała, a siedziałam przy niej:eek:)
Zobacz załącznik 328572

Mniam, mniam, dobra gruszka!
Zobacz załącznik 328578Zobacz załącznik 328577
Sesja kanapowa;-)
Zobacz załącznik 328580Zobacz załącznik 328581
pencil.png

Ostatnia edycja:
Ta ostatnie fotki to smieszna sprawa bo Asia akurat się obudziła i siedziała na kanapie z tym swoim uśmiechem, jak lalka - mam takich podobnych zdjęć jeszcze z 10:-Djakby nie do końca sie obudziła:-Di ta grzywka :-D:-D:-D

Martolinka, super sesja na basenie!!Jak ja Wam zazdroszczę..kurcze, muszę się w końcu zmobilizować i przejechać na basen z małą..
Dziunka, Twoja Asieńka jest do schrupania, słodziutki pączuś..a jakie ma już śliczne, długie włoski!!
Agrafka, jestem pod wrażeniem Twoich talentów!!!

reklama
Martolinka - fajne zdjęcia z basenu... ale Ty jeszcze chyba nie byłaś wtedy ruda ;-) Super macie ten basen...
Dziunka - ta Twoja Aśka to wali takie miny, że nawet jak człowiekowi smutno, mina mu od razu idzie w górę... świetna jest

Do góry