reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

reklama
Pwełek piękny model:tak: a namiot ma mama dla Miłka, trochę inny i to był strzał w 10 tak jak moja zjeżdżalnia:tak: też bym chciała jakiś namiocik sprawić dziewczynom, tylko gdzie ja to postawię....

Ja wrzuce kilka zdjątek z domu (płaczek i przytulaczek), ze spacerku ( miejscowy zbieracz petów)i z urodzinek koleżanki. Tak poopisywałam bo nie wiem jak robicie aby napisy były obok zdjęć...

Aza świetnego masz synusia zdjęcie z kiepem.... hahahahaha:-):-):-):-) (Pati też tak zbierała Igi na szczęście jeszcze nie:-))

Przyjaciele:
A tu próba wybudzenia Asi o 7 godzinie:-D oj ale się nacudowałam zanim przestała odlatywać:-D
A tak sama jem (oczywiście film się nie nagrał w całości,bo aparat padł, więc właściwie nie ma co pokazywać:dry:muszę nagrać nowy:tak:)

cudna jest:-)

Dziunka - świetne foty, Gosia na ich widok "miau",,,:-D, Twoja córa to słodziak nieziemski...

Edit. A to trochę nas :
Jedzonko

Podczas oglądania TV

Zmęczona Gonia

Czy podobnych rzeczy nie robiła Hanka?

Ania super masz dziewuszki:-)
a powiedz mi z czego ty się odchudzasz??? taka szczuplutka jesteś...

Pawełek po ścięciu włosków

hehe ula :) okaze sie jak odrosna troche czy ladnie mu bedzie zreszta u Pawełka byly te pierwsze włoski puch delikatne i takie mieciutkie :) oczywiscie schowałam na pamiatke :D mam andzieje ze teraz beda rowno rosły i beda mocniejsze :d i oby kolor nie zmienil sie... a to fotka z wczoraj wieczorem jeszcze jak mial swoje loki :D

Pawliś w roli modela :D prezentuje wam swój namiot :D

Kasia świetnie Pawełek wygląda po ścięciu włosków, z loczkami też super ale ścięte zdecydowanie lepsze:tak::tak::tak::tak:

Aga - to efekt końcowy / mam nadzieję, że ze mną zostanie ;-) / , także teraz stabilizuję wagę, a przy dwóch latawcach z nadwagą było mi zdecydowanie źle ;-)

reklama
Do góry