reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

KIKOLEK mężczyźni jak tralala.

ANAWAWKA usmiech boski.

KASIA słodziaki te wasze dzieciaki, a pies mine miał nietęgą.

DZIUNKA piękne masz gwiazdy.

a oto sylwestrowe tańce
ja podnosząca ciężary i Jaśko piżamowiec

Ale pidżama party, super!

Boskie są Wasze dzieciaczki - wszystkie bez wyjątku..Dawno nie dawałam Marysi, więc kilka fotek:

Ooo widzę stały zestaw na podłodze - klocki z Biedronki i klamerki:-D u nas podobnie ;-)

reklama
Pathanka - pidżama party super, ale z Ciebie siłaczka:-D czasami też tak ćwiczę...
Maxwell - moje kobitki na Wasz widok, aż kwiczały z zachwytu.., śliczna kobitka ta Twoja córka, reszta towarzystwa też super ;-)

Oto my orkiestrowo
dwaj wolontariusze - Michał pierwszy raz, Kuba już trzeci

IMGP2494.jpg

IMGP2490.jpgIMGP2488.jpg

fotka w wozie strażackim
IMGP2498.jpg

i jeszcze na koniec moj torcik :-)
(różyczki też robiłam)
IMGP2482.jpg

reklama
Do góry