reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

reklama
Kira Twój synuś (a mój zięć!) jest bezbłędny!:-D

A tu mała fotorelacja z urodzin. Mała, bo na większości zdjęć są wizerunki innych dzieci, więc nie wypada mi tu zamieścić.
Moja przyszła bratowa (uczy w przedszkolu) sprawdziła się rewelacyjnie. Super zabawiała dziewczynki, jestem jej za to wdzięczna, ja sama nie dałabym tak rady:no:

Ale najpierw,

Mój mały łobuziak!
Zobacz załącznik 319133

Julka-Śnieżka
Zobacz załącznik 319136

Moja sexi mama z synkiem
Zobacz załącznik 319135

Moja prześliczna 6-latka
Zobacz załącznik 319132

Imprezowa Aśka
Zobacz załącznik 319134

Urodzinowe menu
Zobacz załącznik 319130

Malowanki
Zobacz załącznik 319131

Malowałyśmy wszystkie dzieci, wyglądały przezabawnie, ale nie mogę tu zamieścić:dry:jak znajdę chwilę to spróbuję wstawić na zamknięty.

Kira Twój synuś (a mój zięć!) jest bezbłędny!:-D

A tu mała fotorelacja z urodzin. Mała, bo na większości zdjęć są wizerunki innych dzieci, więc nie wypada mi tu zamieścić.
Moja przyszła bratowa (uczy w przedszkolu) sprawdziła się rewelacyjnie. Super zabawiała dziewczynki, jestem jej za to wdzięczna, ja sama nie dałabym tak rady:no:

Ale najpierw,

Mój mały łobuziak!
Zobacz załącznik 319133

Julka-Śnieżka
Zobacz załącznik 319136

Moja sexi mama z synkiem
Zobacz załącznik 319135

Moja prześliczna 6-latka
Zobacz załącznik 319132

Imprezowa Aśka
Zobacz załącznik 319134

Urodzinowe menu
Zobacz załącznik 319130

Malowanki
Zobacz załącznik 319131

Malowałyśmy wszystkie dzieci, wyglądały przezabawnie, ale nie mogę tu zamieścić:dry:jak znajdę chwilę to spróbuję wstawić na zamknięty.

aska na zdjeciu nr 1 cudna:) a julka, solenizantka jest przesliczna!!!!

Dziunka boskie zdjęcia!!!

Julia naprawdę wygladała fenomenalnie, a widzę że na każdym zdjęciu w innej kreacji, a pierwsze zdjęcie Asiola powaliło mnie z nóg

Dziunka bosko i to na każdej focie. Pierwsza powala Julka przepiekna panienka. Naprawę, taka dostojna, modelka. Chyba ma Twoje oczy, prawda?
Dałabyś zbliżenie tego menu. Szczególnie ogórek i parówki mnie fascynują

reklama
Do góry