reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

no tak Michał bardziej do mnie podobny, a Kuba troche do męża a najbardziej do teścia :D
Faktycznie fajnie jest i slodko jak idą razem za lapki albo razem sobie czytają tyle, ze to się bardzo zadko zdaża. Zwykle jest dość ciężko ale wcale nie ze względu na róznice wieku tylko dlatego że to rozwydrzone i rozpuszczone dwa male gnojki :D nic a nic się nei słuchaja i ciagle się tłuką. Walka od rana do wieczora. Ale to tylko moja wina, jakoś sobie z wychowaniem widocznie nie radzę ale się staram. Może się kiedyś coś zmieni

reklama
Royanna - ale fajny synek, wow
Kikolek - fajni faceci ;-), ale jacy poważni...
A tu moja Gosica z uśmiechem 4-zębnym :-D:-D
goniak.jpg

Ostatnia edycja:
Royanna alez sliczne , cimne oczka ma Wasz syn!!! az niewiarygodne!!!

Kilolek Twoi chłopcy przypominaja mi takie baranki (wszystko przez kedziorki na głowie!!!!)
Anawawka wiesz ta mina mówi " Zaraz coś sposocę!!!!!

Royanna ale taki ciemny braz no nie?ja liczyłąm , ze mój syn po mezu bedzie miec ciemne oczy , ale nici . Łudziłąm sie , ze sciemniejea ale niestety

dziecziaczki słodkie takie duze te nasze "maluchy" :)

a mi wlasnie siostra przesyla fotki z swiat itp :) niestety nie mam czasu wklejac ich bo do pracy za chwile wychodze ale chociaz ta 1 musialam :D wieczorem albo jutro wiecej wkleje :D

"Oddaj smoka siostra :D"
IMG_4942.jpg
"kiedy te dzieci pójdą spać"
IMG_4946.jpg
"no to czas na budowe!! Zbudujemy cos :D "
IMG_4954.jpg
pencil.png

Kasia super fotki :-) śliczna ta Natalcia Twojej siostry :-) A Pawełek słodki blondynek :-)

A tu trochę nas:

Dziewczynki z pradziadkiem
Zobacz załącznik 314319
A tu z wujkiem...
Zobacz załącznik 314316
...który za chwilę przeobraził się w Mikołaja;-)
Zobacz załącznik 314315Zobacz załącznik 314317Zobacz załącznik 314314Zobacz załącznik 314313Zobacz załącznik 314318
Zimowy spacer
Zobacz załącznik 314311
Wariateczki
Zobacz załącznik 314310
A taki to ma najlepiej:-D
Zobacz załącznik 314312

reklama
Royanna - ale fajny synek, wow
Kikolek - fajni faceci ;-), ale jacy poważni...
A tu moja Gosica z uśmiechem 4-zębnym :-D:-D

super minka :-) z błyskiem w oku:-D:-D

dziecziaczki słodkie takie duze te nasze "maluchy" :)

a mi wlasnie siostra przesyla fotki z swiat itp :) niestety nie mam czasu wklejac ich bo do pracy za chwile wychodze ale chociaz ta 1 musialam :D wieczorem albo jutro wiecej wkleje :D

"Oddaj smoka siostra :D"

"kiedy te dzieci pójdą spać"

"no to czas na budowe!! Zbudujemy cos :D "

Kasia super przedszkole a gdzie przedszkolanka?? wszystkie dzieci słodziutkie:tak::tak:
a piesek umęczony bidulek

Kasia super fotki :-) śliczna ta Natalcia Twojej siostry :-) A Pawełek słodki blondynek :-)
A tu trochę nas:
Dziewczynki z pradziadkiem
A tu z wujkiem...
...który za chwilę przeobraził się w Mikołaja;-)
Zimowy spacer
Wariateczki
A taki to ma najlepiej:-D

dziewczynki jak zwykle cudne:-):-)
Gosia a twoja mama ile ma lat?? bo wygląda super

Do góry