reklama
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Klaudzia dzięki )) oto mój łysek....
jedno sprzed miesiąca, reszta po fryzjerze ;p
Zobacz załącznik 312968Zobacz załącznik 312966Zobacz załącznik 312967Zobacz załącznik 312965
I w takiej i takiej fryzurce wyglada bombowo ;-) a spiochy supermena czaderskie ;-) Oli mial podobne w rozmiarze 0-3 a teraz nigdzie nie moge takich znalezc
kilolek
podwójna listopadowa mama
oh jaki boski supermen!! a co on tak w kątku? przeskrobał coś ?Klaudzia dzięki )) oto mój łysek....
jedno sprzed miesiąca, reszta po fryzjerze ;p
Zobacz załącznik 312968Zobacz załącznik 312966Zobacz załącznik 312967Zobacz załącznik 312965
AniaSm
Fanka BB :)
ale słodziutkie te dzieciaki :-):-):-):-)
pola mój też ciągle w szafce z garami siedzi hehe ;-)
aza Konradek jest czadowy ,chodzi już czy jeszcze nie chce??
mama Marcel super w obu wersjach ,też myślę nad obcięciem mojego łobuza ;-)
same słodziaki u listopadówek :-):-):-):-)
pola mój też ciągle w szafce z garami siedzi hehe ;-)
aza Konradek jest czadowy ,chodzi już czy jeszcze nie chce??
mama Marcel super w obu wersjach ,też myślę nad obcięciem mojego łobuza ;-)
same słodziaki u listopadówek :-):-):-):-)
Mama_i_Marcel
Listopadowa mama '09
Kilolek - marcel zawsze chowa sie po katach jak nie chce np jesc, gdzies isc, pozowac do zdjęć itp ;p
AniaSm - widz ze Twój smyk na focie równiez ma pokaźną grzywe....takze do dzieła Ja tam widze same plusy a wiec tak:
- nie poca mu sie tak włoski w czasie zabawowych szaleństw
- na pewno nie jest mu juz tak gorąco
- grzywa nie wpada do oczek i nimi nie mruga ani nie macha główką
- dla zabawy albo czasem i specjalnie [bo wie ze nie pozwalam] ciągnoł sie za włosy - teraz nie ma jak
- włoski sie wzmacniaja i zagęszczają
- odsłoniła sie buzia....wiecej widac no i nie wyglada na zarośniętego tylko na powaznego, doroślejszego facecika ;p
AniaSm - widz ze Twój smyk na focie równiez ma pokaźną grzywe....takze do dzieła Ja tam widze same plusy a wiec tak:
- nie poca mu sie tak włoski w czasie zabawowych szaleństw
- na pewno nie jest mu juz tak gorąco
- grzywa nie wpada do oczek i nimi nie mruga ani nie macha główką
- dla zabawy albo czasem i specjalnie [bo wie ze nie pozwalam] ciągnoł sie za włosy - teraz nie ma jak
- włoski sie wzmacniaja i zagęszczają
- odsłoniła sie buzia....wiecej widac no i nie wyglada na zarośniętego tylko na powaznego, doroślejszego facecika ;p
Ostatnia edycja:
Mama_i_Marcel
Listopadowa mama '09
dzieki za mile opinie a tak nawiasem pisząc pod moim nickiem w awatarku? zdjecie młodego z wakacji - gdzie na krótkie włoski a te foto które pokazywałam wyzej jak jest zarośnięty to z listopada. Szybko mu urosły, co nie??
Ostatnia edycja:
reklama
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Mama - ano szybko jemu rosną, moje kobity niestety nie mają takich czupryn...
Ana moj tez lysy. Tzn wlosow moze i ma sporo i nawet dosc dlugie na samym czubku glowy ale tak jasne ze za chiny na zdjeciach i z daleka ich nie widac.... hehe a ja mam taka ochote zrobic mu jakas czaderska fryzurke hehehee