reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

Klaudzia dzięki :))) oto mój łysek....

jedno sprzed miesiąca, reszta po fryzjerze ;p
IMG_2466.jpgIMG_2505.jpgIMG_2502.jpgIMG_2501.jpg

reklama
ale słodziutkie te dzieciaki :tak::-):-):-):-)
pola mój też ciągle w szafce z garami siedzi hehe ;-)
aza Konradek jest czadowy :tak:,chodzi już czy jeszcze nie chce??
mama Marcel super w obu wersjach :tak: ,też myślę nad obcięciem mojego łobuza ;-)
same słodziaki u listopadówek :-):-):-):-)

Kilolek - marcel zawsze chowa sie po katach jak nie chce np jesc, gdzies isc, pozowac do zdjęć itp ;p
AniaSm - widz ze Twój smyk na focie równiez ma pokaźną grzywe....takze do dzieła :D Ja tam widze same plusy a wiec tak:
- nie poca mu sie tak włoski w czasie zabawowych szaleństw
- na pewno nie jest mu juz tak gorąco
- grzywa nie wpada do oczek i nimi nie mruga ani nie macha główką
- dla zabawy albo czasem i specjalnie [bo wie ze nie pozwalam] ciągnoł sie za włosy - teraz nie ma jak :D
- włoski sie wzmacniaja i zagęszczają :)
- odsłoniła sie buzia....wiecej widac no i nie wyglada na zarośniętego tylko na powaznego, doroślejszego facecika ;p

Ostatnia edycja:
Mama - Marcel uroczy, jak miał długie włoski słodziak nieziemski, a jak ma obcięte to taki doroślejszy mi się wydaje;-), a ten strój z S super czaderski:-D

dzieki za mile opinie a tak nawiasem pisząc pod moim nickiem w awatarku? zdjecie młodego z wakacji - gdzie na krótkie włoski a te foto które pokazywałam wyzej jak jest zarośnięty to z listopada. Szybko mu urosły, co nie??:cool2:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry