reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

o matko :szok::-)ale dzieci nam urosły!!! też mam w rodzinie maleństwo 3 miesięczne i już nie pamiętam Patryka takiego małego.
polaa najlepsze zabawki są w kuchennych szafkach:-)
asia ale macie fajne saneczki, u nas też sporo dzieci ma takie.
wyjątkowa przy takim wysokim chrzestnym Patryczek wygląda jak krasnoludek ;-)

a to mój Patryczek dziś z rana wśród zabawek

reklama
Ale Patryczek superancko wygląda w tym kombinezoniku :)))
Zobacz załącznik 311020Zobacz załącznik 311018Zobacz załącznik 311017Zobacz załącznik 311016Zobacz załącznik 311015
To jeszcze kilka zdjęc z zimowej wyprawy - a po za tym Hanulek całuje trzymiesięcznego Kajetanka - uwielbia to robić :)
Zdjęcie z języczkiem rewelacyjne. Mój jeszcze tak w śniegu nie baraszkował... trzeba bedzie pomyśleć :)))
anawawka - super zdjecia ;) a miejsce i pozycje do spania Mala ma niesamowite:)
Moj tez wymysla rozne pozycje do spania ale tylko w lozeczku :))
asia.lisz - sliczna córeczka :)) a kombinezonik piękny:tak:
wyjatkowa - ale masz pieknego pucusia :D
A to aktualne fotki mojego pucusia:
(jak widac ma swoje ulubione zabawki:))

Zobacz załącznik 311042Zobacz załącznik 311040 Zobacz załącznik 311039
Zobacz załącznik 311038
Hehe... Zabawka rewelacyjna i do tego jaka wielofunkcyjna... :)))
o matko :szok::-)ale dzieci nam urosły!!! też mam w rodzinie maleństwo 3 miesięczne i już nie pamiętam Patryka takiego małego.
polaa najlepsze zabawki są w kuchennych szafkach:-)
asia ale macie fajne saneczki, u nas też sporo dzieci ma takie.
wyjątkowa przy takim wysokim chrzestnym Patryczek wygląda jak krasnoludek ;-)

a to mój Patryczek dziś z rana wśród zabawek

No, widze, że nie tylko u nas przejść nie można przez zabawki :)))

a to nasze zdjątka z świąt:

Załączniki

• DSC_0976.jpg
    DSC_0976.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 65
  • DSC_0956.jpg
    DSC_0956.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 86
  • DSC_1009.jpg
    DSC_1009.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 82
Ostatnia edycja:
tak tak dzieciaczki super. nie bede wymieniac po kolei bo wszystkie są śliczne, mądre i jedyne w swoim rodzaju. O!! :)

A ja pisze w innej sprawie. Otóż chce Wam pokazac jak Marcelos jest obcięty ale chcałabym umiescic zdjecia tak aby sie otwierały w okinkach tak jak np wyzej u Azza a nie tak jak zazwyczaj aby zobaczyc wieksze wchodzić trzeba było w strone imageshuck czy jakos tak. Zatem pytanie. Jak wstawiacie te foty? Prosze jakas dobra duszyczke o instrukcje :)

reklama
Mama jak wejdziesz w zaawansowana edycje przy swoim poscie to tam jest taki spinacz kliknij na niego i otworzy ci sie okienko nowe. sciagnij fotke z kompa i kliknij "insert inline" albo po prostu "done" i pozniej jeszcze raz na ten spinacz i pojawi ci sie lista ze zdjeciami i klikajac na nie automatycznie wkleja sie w posta. ;-) nagmatwalam strasznie hehe mam nadzieje ze zrozumiesz mnie.

a tak wogole to macie PRZESLODZIUTKIE DZIECIACZKI. nie moge sie napatrzec!!!!!!

Do góry