reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

reklama
Pola super chłopaki :-) Kawał przystojniaka z Kuby rośnie :-) gdzie Wy tego przyjaciela Tomka dorwaliście? macie gdzieś koło siebie?
A Wojtuś - cudo! chyba sporawy jest jak na swój wiek?

tak, kilolku, to Piotruś:tak: a byliśmy w takim parku i był tam Thomas Land, dla mojego Kuby raj na ziemi, byl bardzo zadowolony, super karuzele, wszystko z Tomka hehe :) mam duzo fotek ale na kazdej On z mężem prawie więc wrzucę jutro na zamknięty, nawet był na dzwigu (cranky), Mam filmik, wyszedł blady z tego ale sie nie dziwie jak 10 metrów nad ziemie, odglos wegla, mnie na wymioty brało ale On chciał strtasznie a gość powiedział, ze wypaść nie wypadnie, może tylko płakać ale na szczęście nie.

dziunka
trochę mu zjasniały ale mam nadzieje, ze zostana jeszcze ciemne (po mamusi)

maxwell tak oczy ma podbne do Kuby, oczy to Oni maja moje :))) i nie ma innej opcji:-D nawet teściowa powiedziala, ze maja moj rozstaw oczu hehe :)

A co do podobienstwa to jak sie Wojtek urodzil wszyscy w Nim widzieli mnie, pozniej robil sie podbny do Kuby a teraz znowu do mnie, uwierzcie mi na słowo:-D
usta ma tylko Kuby czyli męża a reszta mamusia :)

Ostatnia edycja:
DSC06765.jpgDSC06787.jpg kilolku to ta sukienka o której Ci mówiłam. niezbyt dobrze ją widać ale innych zdjęć nie mam

Dzieci są cudowne:-):-):-) Serce sie raduje jak mają rodzeństwo:-D:-D:-D, bo we dwoje czy troje jest cudownie... chyba zazdroszczę Wam, że macie już więcej niz jedno dziecko, ale ze wzgledu na Patryka, bo napewno fajnie by mu było z bratem lub siostrą, tylko, że ja nie do końca jestem gotowa, a mój M to nawet nie myśli o drugim....:no:
Jak zrzuce fotki to Patryka w Albumiku umieszczę:cool:

reklama
Do góry