reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

"Marysiu, uśmiechnij się!:-)"
DSCF4451.jpg
Z wyjazdu..
Zobacz załącznik 492311DSCF4464.jpgDSCF4495.jpgDSCF4515.jpg
Marta zaczyna sobie pozwalać:szok:
Zobacz załącznik 492315

reklama
Aza dzięki za uwiecznienie moje bałaganu w szafach :-p(ale już posprzątałam wszystko:-p) .

Dziewczyny taka ze mnie laska, że Aze aż zasłaniam swoim ciałkiem :dry: - ale już się odchudzam :-D

Pierwszy raz moje zdjęcia są na otwartym więc możecie mnie w końcu wszyscy zobaczyć.

maxwell mała na ostatnim zdjęciu wymiata:-D, a Marysia wygląda kwitnąco:tak: - mamusia też:tak::tak::tak:

Hihihihihhi wszyscy super wygladają :D przeciez my na listopadzie jestesmy the best :D:D ale najbardziej zaskoczyła mnie oczywiscie tak jak napisała martolinka siłaczka Martusia, oj to prawda pozwala sobie pozwala :))) no i nasza Aza bo schudłas babko nieziemsko :*
Oczywiscie wszystkie inne laski tez mi sie podobają :-D:-D juz nie wspomne o tych niepełnoletnich przystojniakach :cool2:

Dokładnie, zgadza się sami przystojniacy i same laski- nic tylko oglądać i podziwiać. Śliczne z was dziewczyny.

MAXWELL oj ta oj tam wcale nie musisz się brać za siebie bo bardzo ładnie wyglądasz, a dziewczynki są przesłodkie.No i super z was rodzinka.:tak:

AZA i ETNA widać że spotkanko udane.

reklama
Etna mam nadzieje, ż enie jesteś zła, że foty dałam na otwarty ale jakoś nie lubię tego zamkniętego albumu :pPPPPPPPP

Maxwell wow... Z Martusi siłaczka, że ho ho... A Ty kobitko nie gadaj głupot, jesteś fajna babeczka...

Do góry