reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

Super z Was rodzinka :-) jak z obrazka :-) i widzę że ciepło u Was, bo u nas zimnica, bez kurtek ani rusz, choć w południe w słońcu było dość ciepło.

Muszę też wyciągnąć aparat z szafy:baffled:

reklama
Dziękujemy dziewczyny:zawstydzona/y: ale jak już kiedyś pisałam ja stara dupa jestem, ale czuję się młodo.:-D

MARTOLINKA o nie ja już przy dwójce dziekuję bardzo , a ci dwaj chłopcy to dzieci mojej koleżanki-sąsiadki taka stała ekipa do codziennych zabaw.

Oglądałam te Wasze ostatnie fotki i wciąż nie wyrabiałam się z odpisaniem a więc z miarę ostatnich:

Maxwell zdjęcie przy lodówce rozwaliło mnie... biedne dzieci, lodówka na kłódkę...

Polaa Twoje chłopaka to póki co zupełnie inni, a może mi się wydaje... Dawaj następne zdjęcia Wojtusia...

Gawit
sukienka bardzo ładna i kolorek mi się podoba :)))

Mama Ty dziecini... hehe... siostra jak nic... Ty lepiej nie ściemniaj tylko się przyznaj... :pPP

Wrzucę Wam hurtowo bo potem to pewnie znów za pare miesi będę mieć czas hehe...

Załączniki

• 10082012104.jpg
    10082012104.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 56
  • DSC_0891.jpg
    DSC_0891.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 48
  • DSC_1027.jpg
    DSC_1027.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 44
  • DSC_1080.jpg
    DSC_1080.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 44
  • DSC_1782.jpg
    DSC_1782.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 48
  • DSC_0465.jpg
    DSC_0465.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 44
  • DSC_0485.jpg
    DSC_0485.jpg
    38,9 KB · Wyświetleń: 45
  • DSC_0524.jpg
    DSC_0524.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 48
  • DSC_0638.jpg
    DSC_0638.jpg
    35,7 KB · Wyświetleń: 54
AZA tak tak ja mam 15 lat a co?:-D:-D
Śliczne zdjęcia, ty i mały pięknie wyglądacie no i przepiękny ma Konradek pokoik- superowy, bardzo mi się podoba.:tak:
Acha i widzę że kozy lubi karmić więc zapraszam do nas- sąsiad ma chyba z 5 szt więc będzie miał co robić twój synio.:tak::-)

reklama
No... nareszcie się przyznała... Czyli co, rodzeństwo jednak... :pPPPPPP Aż sprawdziłam gdzie to Twoje Krosno... no dalej już nie mogło być... ale kto wie, może w tamtą stronę tez się kiedyś wybierzemy :))))

Do góry