reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

i jeszcze parę, bo chyba było za dużo i w poprzedni post mi nie chciało wrzucić
z przyjaciółką Milenką (no przynajmniej ja i moja przyjaciółka mamy taką nadzieję, że nasze córcie się zaprzyjaźnią) nawet się wózkami wymieniły DSC02008_1024x681.jpg
nawet nie najgorzej wyszłam to się mogę pokazać :-DDSC02016_1024x681.jpg
nad Pilicą DSC02027_1024x681.jpgDSC02028_1024x681.jpg

reklama
delikatna dziewczyneczka to tylko na zdjęciach tak wygląda :-Dbo normalnie chyba miała być chłopakiem! tak się przynajmniej zachowuje! uwielbia się wspinać, łazić po drzewach :szok: tudzież innych dziwnych rzeczach, jest bardzo odważna! lubi samochody :szok: no chłopak jak nic miał być :-D

Z Asi się też śmieją że miała być chłopakiem :-D już w szpitalu mówili, a potem nasza pediatra :-D ale już coraz bardziej przejawia dziewczęce zachowania :-D

Super fotki, Mała śliczna, w zoo wygląda jakby miała ułożone z tyłu włosy ;-D takie gęste ma czy tak na fotce wyszło? A mina jak zjeżdża ze zjeżdżalni nie do pobicia :-D

dziunka no Martysia ma ładne włoski. nie są jakieś bardzo gęste, ale ładnie się jej układają :-) i normalnie objawił się mój talent fryzjerski, bo sama ją tak "na bombkę" obciachałam :-D byłyśmy u fryzjera, ale jakoś mi się nie podobało jak ją obcięła, więc w domu tak poprawiałam, tak poprawiałam, że wyszła mi super fryzura :-D

reklama
Do góry