reklama
kilolek
podwójna listopadowa mama
Mamajulii ale super basen!!!!! zazdroszczę, oj zazdroszczę
MamaMarcela widzę,z ę wycieczka udana
a na przysżlość moze Ci się przyda - na Wawelu (nie wiem czy wiesz, bo moze sprawdzaliscie) poza tymi kasami przy wejściu jest jeszcze jedna kasa po przejsciu kolo katedry na dziedziniec, dokładnie po drugiej stronie, obok toalet jest sklepik z pamiątkami i tam mozna kupic bilety na wszystko i tam nigdy nie ma kolejek (ja przynajmniej ani razu nie trafilam)
MamaMarcela widzę,z ę wycieczka udana
a na przysżlość moze Ci się przyda - na Wawelu (nie wiem czy wiesz, bo moze sprawdzaliscie) poza tymi kasami przy wejściu jest jeszcze jedna kasa po przejsciu kolo katedry na dziedziniec, dokładnie po drugiej stronie, obok toalet jest sklepik z pamiątkami i tam mozna kupic bilety na wszystko i tam nigdy nie ma kolejek (ja przynajmniej ani razu nie trafilam)
AniaSm
Fanka BB :)
a wiecie że mieszkałam dwa lata w Krakowie i to 5 min na nogach od wawelu i nigdy tam nie trafiłam dopiero jak pojechałam ze znajomymi jakieś 4 lata temu to przeszłam przez dziedziniec (nie wspomne że byłam w Krakowie milion razy)
mama kiedyś trzeba było wysłać smsa żeby zionął ogniem ten smoczek
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Te szafkę zabezpieczoną przed dziećmi pamiętam w wykonaniu Marysi
Zamyslona Marta the best
Zamyslona Marta the best
E
etna36
Gość
Mama super ten Wasz basen jak już kiedyś będę na swoim to tez taki chce:-)
Niop długonogi a jakie ma blond włosy, na hustawce az białe czad )
Kraków:
Zobacz załącznik 487980 Zobacz załącznik 487986 Zobacz załącznik 487981 Zobacz załącznik 487982 Zobacz załącznik 487983 Zobacz załącznik 487984 Zobacz załącznik 487985
Mama ale Ty jesteś uśmiechnięta, tak trzymaj kobieto należalo Ci się, Marcel też widać zachwycony
No tak mówią że cudze chwalicie, a swego nie znaciea wiecie że mieszkałam dwa lata w Krakowie i to 5 min na nogach od wawelu i nigdy tam nie trafiłam dopiero jak pojechałam ze znajomymi jakieś 4 lata temu to przeszłam przez dziedziniec (nie wspomne że byłam w Krakowie milion razy)
Marysia wczoraj na rynku w Gliwicach:-)
Zobacz załącznik 488981Zobacz załącznik 488982Zobacz załącznik 488983
I mały szkut:
Zobacz załącznik 488984Zobacz załącznik 488985Zobacz załącznik 488986Zobacz załącznik 488987
Jaka Marysia już duża bardzo mi się podoba w tych spodenkacha mały szkut bombowo wyglada w czapce
reklama