reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

reklama
Dziewczynki i chłopaki super zdęcia wszystkie :)

Dziunka mamy rowerek biegowy firmy PUKY ale Oli srednio sie nim interesował, czasem na nim teraz pojeździ ale i tak nie ma szału. Oli ogolnie na jeździkach mało jeździ. Mam dwie mamy ktore wychodzą ze swoimi dziecmi na naszej ulicy na autkach jeździkach, te to mają siłę w nogach, dwa razy sie odepchną i ulica przejechana a Oli na lwie FP mało jeździł, prawie wcale wiec i do roweru pociągu nie ma jakiegos szczegolnego ;/

TuNczyki śliczne zdjęcia macie porobione!!!!!!! :)

Vicky na swojej biegowce szaleje strasznie( zreszta jej 2 kolezanki maja identyczne wiec jest zwariowany gang rowerowy) uwielbia ten rowerek i rozwija naprawde duze szybkosci- ja moge polecic tego typu rowerki:-)

Ula FP chyba wcale nie ma dobrych jeździków. My mamy hipcia i jest do d... Tak samo Playskool, choć ten sprawdził się jako chodzik. Za to na zwykłym z Disneya Asia i Miłosz szaleją:tak:

Tunczyki​ a ten Wasz rowerek to jaka firma?

Jacek - ja chcę takiego psa!!!! :-D:-D przy moich to by nawet Zawrat dostał po kościach:crazy:

To posłuchaj świeżej opowieści ze świata podhalanów (Dunia Mruczydło - suka znajomych):
"Dzisiaj,tradycyjnie
icon_wink.gif
,Dunia asystowała Krzysiowi przy kolacji.
Uśliniona po pachy .
Krzyś wyciągnął rękę z chusteczką higieniczną żeby obetrzeć te gluty.
A Mruczydło złapało tę chusteczkę i ...zjadło
icon_eek.gif

Wyjdzie jutro
icon_question.gif
icon_rolleyes.gif
icon_twisted.gif
"

Ula FP chyba wcale nie ma dobrych jeździków. My mamy hipcia i jest do d... Tak samo Playskool, choć ten sprawdził się jako chodzik. Za to na zwykłym z Disneya Asia i Miłosz szaleją:tak:

Tunczyki​ a ten Wasz rowerek to jaka firma?

TinyBike Balance Bike ... nie wiem czy sa one dostepne na rynku polskim bo nigdy nie sprawdzalam...ale jezeli chodzi o wszystkie rowerki biegowe to on jest troszke przerobiony... wg producenta to moga na nim jezdzic dzieci od 18 miesiecy bo ma bardzo nisko siodelko, kierownice ( oczywiscie sa regulowane) dodatkowo wazy jedynie 2,5kg co jest wazne dla takich maluchow...no a poza tym to nie wiem czy zwrocilyscie uwage na kola- opony sa szerokie wiec latwiej im jest utrzymac rownowage i dzieci chetnie na nim siadaja i zaczynaja jezdzic bo nie sprawia im to problemu. a poza tym to gdybyscie go zobaczyly to ona naprawde jest mikroskopijny-taki wlasnie typowy do nauki jazdy na tego typu sprzecie :)

reklama
Do góry