reklama
Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
Dziewczynki i chłopaki super zdęcia wszystkie
Dziunka mamy rowerek biegowy firmy PUKY ale Oli srednio sie nim interesował, czasem na nim teraz pojeździ ale i tak nie ma szału. Oli ogolnie na jeździkach mało jeździ. Mam dwie mamy ktore wychodzą ze swoimi dziecmi na naszej ulicy na autkach jeździkach, te to mają siłę w nogach, dwa razy sie odepchną i ulica przejechana a Oli na lwie FP mało jeździł, prawie wcale wiec i do roweru pociągu nie ma jakiegos szczegolnego ;/
TuNczyki śliczne zdjęcia macie porobione!!!!!!!
Dziunka mamy rowerek biegowy firmy PUKY ale Oli srednio sie nim interesował, czasem na nim teraz pojeździ ale i tak nie ma szału. Oli ogolnie na jeździkach mało jeździ. Mam dwie mamy ktore wychodzą ze swoimi dziecmi na naszej ulicy na autkach jeździkach, te to mają siłę w nogach, dwa razy sie odepchną i ulica przejechana a Oli na lwie FP mało jeździł, prawie wcale wiec i do roweru pociągu nie ma jakiegos szczegolnego ;/
TuNczyki śliczne zdjęcia macie porobione!!!!!!!
Vicky na swojej biegowce szaleje strasznie( zreszta jej 2 kolezanki maja identyczne wiec jest zwariowany gang rowerowy) uwielbia ten rowerek i rozwija naprawde duze szybkosci- ja moge polecic tego typu rowerki:-)
Ula FP chyba wcale nie ma dobrych jeździków. My mamy hipcia i jest do d... Tak samo Playskool, choć ten sprawdził się jako chodzik. Za to na zwykłym z Disneya Asia i Miłosz szaleją
Tunczyki a ten Wasz rowerek to jaka firma?
Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
A jaki macie Dziunka Disneya?
Jacek_i_Jagoda
Fanka BB :)
Jacek - ja chcę takiego psa!!!! przy moich to by nawet Zawrat dostał po kościach
To posłuchaj świeżej opowieści ze świata podhalanów (Dunia Mruczydło - suka znajomych):
"Dzisiaj,tradycyjnie
Uśliniona po pachy .
Krzyś wyciągnął rękę z chusteczką higieniczną żeby obetrzeć te gluty.
A Mruczydło złapało tę chusteczkę i ...zjadło
Wyjdzie jutro
Dwa takie: CHODZIK JEZDZIK KUBUS PUCHATEK KIDDIELAND DISNEY (2063842260) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Julia też jeździ jak dzieciaki dopuszczą;-)
Julia też jeździ jak dzieciaki dopuszczą;-)
Ula FP chyba wcale nie ma dobrych jeździków. My mamy hipcia i jest do d... Tak samo Playskool, choć ten sprawdził się jako chodzik. Za to na zwykłym z Disneya Asia i Miłosz szaleją
TinyBike Balance Bike ... nie wiem czy sa one dostepne na rynku polskim bo nigdy nie sprawdzalam...ale jezeli chodzi o wszystkie rowerki biegowe to on jest troszke przerobiony... wg producenta to moga na nim jezdzic dzieci od 18 miesiecy bo ma bardzo nisko siodelko, kierownice ( oczywiscie sa regulowane) dodatkowo wazy jedynie 2,5kg co jest wazne dla takich maluchow...no a poza tym to nie wiem czy zwrocilyscie uwage na kola- opony sa szerokie wiec latwiej im jest utrzymac rownowage i dzieci chetnie na nim siadaja i zaczynaja jezdzic bo nie sprawia im to problemu. a poza tym to gdybyscie go zobaczyly to ona naprawde jest mikroskopijny-taki wlasnie typowy do nauki jazdy na tego typu sprzecie
reklama