reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

reklama
oj dziunka Ty nawet nie widzisz jaką Asie przeszła metamorfozę od niemowlaka!! śliczna panna:tak:

Widzę, widzę, czasem oglądam tego mojego potworka noworodkowego:-D

dziunka dziewczyny super! Jula ma extra włosy, Miriam w tym wieku miała jeszcze lichutkie.

Oj a ścinane już wiele razy;-)
Tu na zdjeciu dokładnie w wieku 2 lat. A później to już nawet za tyłek miała;-)
Obraz 543.jpg

dziunka ale masz pannice:-)
Asia z tą spinką super ;)
Piszesz grubasiatko?! A ja to bym chciala, zeby Kuba troche przytył:tak:
Buzie nawet pucata ale te nogi chude jak nie wiem:-(
chetnie bym mu oddala chociaz 2 kilogramki:zawstydzona/y:

Oj ja też miałam, ale dziewczyny mnie skutecznie zniechęciły. Przeszło mi. Asia nienawidzi spineczek i gumeczek (choć ostatnio to się zaczyna zmieniać i nawet opaskę nosiła) a Julka gubi przynajmniej raz na dwa dni swoje spinki i cholery idzie dostać:-D

Hi HI HI ja tez zawsze marzylam o tym ze bede miec w domku mala ksiezniczke :) Lecz moja corcia wybila mi to szybko z glowy...najpierw przez roczek byla lysa a teraz ma troche tych blond piorek na lepku ale i tak nie daje sobie nic z nimi zrobic:baffled: sukienek tez ni echce nosic bo przeciez przeszkladzaja...owszem jak pokaze, to powie ze ladna, sliczna nawet czasem mi sie uda ja namow aby zmierzyla po czym po dwoch minutach stwierdza '''nie fajna -sciagac!!''... no i tyle bylo mojej ksiezniczki:-D

reklama
Do góry