reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

Hihihi, więc trzymam kciuki za Alicję i Zuzię (Zosię?), żeby chciały nosić spineczki i gumeczki..
U nas Marysia to różnie, w zależności od nastroju:-D Zobaczymy, jaka będzie w tym temacie Martusia:-)

reklama
Eh spineczki spineczki :)
Ala nosi bo bez nich nic nie widzi, falowana grzywa opada jej na oczy i ona sobie takim filmowym gestem ją odrzuca że paść można ze śmiechu :). Ale czesać mi się łądnie nie pozwala, także ja tylko spinam jakkolwiek. A panie w żłobku, moja mama albo siostra mogą ją dopiero ładnie uczesać

Marta spokojnie, może trafi Ci się po prostu taka Julka, która da sobie na głowie zrobić wszystko (w granicach jej rozsądku oczywiście;-)). No ale wtedy po gumki i spinki do hurtowni;-)

Jacek - ja chcę takiego psa!!!! :-D:-D przy moich to by nawet Zawrat dostał po kościach:crazy:
Dziunka - Asia ślicznie z tą spiną wygląda, A o Julce z tymi kudełkami to już kiedyś mówiłam... urocze mają te włosy i tak szybko im rosną!

Mam nadzieję że nikogo nie pominę
Maxwell boskie te twoje dzieci, aż troszkę zazdroszczę
Martolinka no rośnie Ala rośnia, mamusia szczuplutka pozwalam zjeść jedną paczkę ciasteczek ;-)
No i kątem oka zobaczyłam zmiany w pokoiu, piękny dywan, łóżeczko śliczniutkie, no i z tyłu zarys szafek, wybacz:zawstydzona/y: to taka ludzka ciekawość
Jacku nic dodać nic ująć, podpisuje się pod dziewczynami
Dziunka Asia uroczo wygląda, ma całkiem inną urodę niż Julia, ale w każdej mnie coś fascynuje

reklama
Tunczyki Ale młoda na rowerku biegowym zasuwa :-) Fajna dziewczynka :-) idę dalej oglądać.
A co malutkiej bylo jak się urodziła? Chodzi mi o te kabelki. Czy to badanie słuchu może?

Kurcze będę tak edytować do jutra :-D w każdym razie: Fajna z Was rodzinka i przystojnego męża masz :p a nasze dziewczynki nawet podobne fryzurki mają ;-)

Ula chyba już raz pytałam, ale nie odpowiedziałaś. Macie w końcu ten rowerek?

Ostatnia edycja:
Do góry