reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

reklama
Kilolku - fryzurka Michałka super!! A powiedz, on jeszcze przez dzień też chodzi ze smoczkiem? Pierniczki wyglądają extra!!:-)
Uleńka - śliczny ten Wasz Olinek!!Mały śmieszek z niego widać..;-)
Mama - Marcelek z wałkiem - bomba!!!Te zaaferowanie lepieniem pierogów, super!!!:-)
Uleńka, Kilolku, Agrafka, Mama, Gosiulek - cudne wszystkie choinki!!!!:tak:

bierze smoka jak juz bardzo mu sie kupę chce :/ wtedy się bardzo stresuje. No i spi niestety ze smokiem. Michał generalnie jest moja porażką wychowawczą - ssie smoka, pije z butelki (całe szczęscie tylko przed spaniem) załatwia się tylko w pieluchę :cool:
ale za to potrafi jeździć na motorze na akumulator i kierować we wszystkie strony - jeździ po pokojach u dziadków w bloku co nie jest latwe, bo zakręty trzeba brac ostre, i co chwila zmiana kierunku, wrzuca biegi, w tym wsteczny. A Kuba tego nie potrafi.

Kilolku nie jesteś sama... Mój mało mówi, ssie w nocy smoka, pije kasze z butli rano i wieczorem i sika w pampersa ale wkrótce się za to wezmę. Smoka odstawię jak mu wreszcie się piątki przebiją, odpielu****ę wiosną a butle to nie wiem kiedy, jakoś mi nie przeszkadza póki co...

ja sobie obiecuję, ze to wszystko pójdzie w kąt jak porządek z kupą nastanie. Cały czas próbuję ale nic na siłe

reklama
śliczne macie choinki , ja się muszę też w końcu zebrać i ubrać swoją ale to może w środę bo jutro idziemy z Leną na szczepienie
a mój też ma smoczka ale tylko do spania i robi w pieluchę ,tylko z butli nie pije na szczęście dla mnie :tak:,no i nie mówi w zrozumiałym dla mnie języku ;-)
za to gra na gitarze i śpiewa alua co w tłumaczeniu znaczy alleluja :-D P1060676.jpg

Do góry