reklama
Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
Gosiu sliczna! Ja sie zastanawialam dlaczego u mnie na zdjęciu nie wyszły swiatełka, a ja mialam włączone na mogotanie to jak miały wyjsc?
gosiulek73
mama K&K&A
Ula u mnie też migoczą i dlatego nie wszystkie wyszły.A światełka są czerwone i kolorowe..
gosiulek73
mama K&K&A
No,zięło,wzięło.Wszyscy ubieraliśmy.Później jeszcze z młodym łańcuch zrobiliśmy.
A choinka...nie jest taka jak na zdjęciu
A choinka...nie jest taka jak na zdjęciu
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Kilolku - fryzurka Michałka super!! A powiedz, on jeszcze przez dzień też chodzi ze smoczkiem? Pierniczki wyglądają extra!!:-)
Uleńka - śliczny ten Wasz Olinek!!Mały śmieszek z niego widać..;-)
Mama - Marcelek z wałkiem - bomba!!!Te zaaferowanie lepieniem pierogów, super!!!:-)
Uleńka, Kilolku, Agrafka, Mama, Gosiulek - cudne wszystkie choinki!!!!
Uleńka - śliczny ten Wasz Olinek!!Mały śmieszek z niego widać..;-)
Mama - Marcelek z wałkiem - bomba!!!Te zaaferowanie lepieniem pierogów, super!!!:-)
Uleńka, Kilolku, Agrafka, Mama, Gosiulek - cudne wszystkie choinki!!!!
kilolek
podwójna listopadowa mama
bierze smoka jak juz bardzo mu sie kupę chce :/ wtedy się bardzo stresuje. No i spi niestety ze smokiem. Michał generalnie jest moja porażką wychowawczą - ssie smoka, pije z butelki (całe szczęscie tylko przed spaniem) załatwia się tylko w pieluchę
ale za to potrafi jeździć na motorze na akumulator i kierować we wszystkie strony - jeździ po pokojach u dziadków w bloku co nie jest latwe, bo zakręty trzeba brac ostre, i co chwila zmiana kierunku, wrzuca biegi, w tym wsteczny. A Kuba tego nie potrafi.
ale za to potrafi jeździć na motorze na akumulator i kierować we wszystkie strony - jeździ po pokojach u dziadków w bloku co nie jest latwe, bo zakręty trzeba brac ostre, i co chwila zmiana kierunku, wrzuca biegi, w tym wsteczny. A Kuba tego nie potrafi.
Kilolku nie jesteś sama... Mój mało mówi, ssie w nocy smoka, pije kasze z butli rano i wieczorem i sika w pampersa ale wkrótce się za to wezmę. Smoka odstawię jak mu wreszcie się piątki przebiją, odpielu****ę wiosną a butle to nie wiem kiedy, jakoś mi nie przeszkadza póki co...
reklama
AniaSm
Fanka BB :)
śliczne macie choinki , ja się muszę też w końcu zebrać i ubrać swoją ale to może w środę bo jutro idziemy z Leną na szczepienie
a mój też ma smoczka ale tylko do spania i robi w pieluchę ,tylko z butli nie pije na szczęście dla mnie ,no i nie mówi w zrozumiałym dla mnie języku ;-)
za to gra na gitarze i śpiewa alua co w tłumaczeniu znaczy alleluja
a mój też ma smoczka ale tylko do spania i robi w pieluchę ,tylko z butli nie pije na szczęście dla mnie ,no i nie mówi w zrozumiałym dla mnie języku ;-)
za to gra na gitarze i śpiewa alua co w tłumaczeniu znaczy alleluja