reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

Dziewczyny śliczne choinki :)

Ja jestem przywiązana do kolorystyki złoto czerwonej, z zabaweczkami, cukiereczkami itp :). Wiec u nas wyszło mniej wiecej tak:

DSC02954.jpg

reklama
kilolek, agrafka i Mama super choinki:tak:
Każda ma swoj urok:-)
Mama mamy taka sama gwiazde;-)

dziunka ja robilam zdjecia swojej choinki i tez mi sie wydaje, ze o wiele lepiej wyglada na zywo a na zdjeciu tak sobie

Gosia, nasza nie przywiazuje, ale mam obawy co do kabla z przedłużacza ponieważ musi on iść przez widoczne na zdjeciu wejscie do Marcelowego pokoju no i jak zahaczy tooooooooo hyhy ;] Na razie przymocowałam kabel po bokach futryny taką taśmą ze w razie czego najpierw ona sie oderwie [mam nadzieje] i kabel nie lata tak luźno. W razie czego ozdoby mamy plastikowo-drewniano-styropianowe :-D

reklama
kilolek, agrafka i Mama super choinki:tak:
Każda ma swoj urok:-)
Mama mamy taka sama gwiazde;-)

dziunka ja robilam zdjecia swojej choinki i tez mi sie wydaje, ze o wiele lepiej wyglada na zywo a na zdjeciu tak sobie
też uważam, że moja na żywo wygląda duuużo lepiej

Ja też się nie mogę doczekać swojej.Bardzo wcześnie ubieracie choinki.
Przywiązujecie je do czegoś czy nie?
5 dni to nie tak wczesnie znowu.
Ja nie przymocowuuję. Jak mialam plastikow stojak to wiązałam do sufiu ale teraz mam ciężki żeliwny, dziecko nie przewróci.

Do góry