reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

reklama
Dziunka co do szynszyla to puszczam go po domu jak nie mam pomysłu na zajęcie Konrada i wtedy lata za nim jak szalony. Co do sprzatania to jest o wiele lepiej niz z królikiem (miałam przez jeden miesiąc) bo tak nie śmierdzi. Właściwie wcale nie śmierdzi, sprzątam mu tak co 2 lub 3 tygodnie ale ze względu na bałagan a nie zapach. Jak dla mnie jest to najlepsze zwierze dla dzieci...

Anawawka ja i porządek... Tylko tak wygląda, dobrze, że kuchni nie musiałam pstrykać :)))

aza, ta choinka to w rynku? myslalam,ze kolo dworca, tak mi w tle wyglada.

edit: spojrzalam jeszcze raz. jednak raczej nie dworzec. w ktorym miejscu ona stoi?

dzieki, Aza. kolo Spiza :)))) chleb ze smalcem i skwarkami i piwo :))) za studenckich czasow. piekna ta choinka :tak::-) Wroclaw jest taki piekny

Studenckie czasy powiadasz hehe... Powiem Ci, że mi również Wrocław bardzo się podoba. Widziałam wiele miast i jakbym miała zamienić Wrocław to tylko na Gdańsk :)))

reklama
Jeszcze chyba ja się nie pochwaliłam Pawła tortem, o to on:

100_7425.jpg

Do góry