reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

reklama
To jeszcze troszkę dodam(jak coś, to krzyczcie, przestanę:-D;-)):
Mamy takie same fryzury!;-)
DSCF0684 [DVD (PAL)].jpg
A tu siostrzyczki:
DSCF0687 [DVD (PAL)].jpgDSCF0688 [DVD (PAL)].jpg

Ja to mam dopiero zaległości :szok::szok::szok::szok:
Asiulka z "kiti" ;-) Niestety 5-cio-sekundowym:dry:

Zobacz załącznik 413218

Aśka lubi mieć rozpuszczone ;-) ślicznie jej tak i tak
asia aj lov ju!!!!!!!:-D

urodzinowe pozdrowienia od Ignasia:-)

Czadowe :-D
Anawawka Ty to masz 2 małe akrobatki :)))

Dziunka rosną Ci 2 modelki :))) Zdjęcie Asi na dywanie mnie powaliło, myślałam, że pęknę ze śmiechu :)))

Kiragold wow, jaki Ignaś już duży, super chłopak...

To ja Wam wrzuce kilka fotek z urodzinek i mój pierwszy tort hehe...

Świetnie Ci wyszedł ten tort :szok: nikt Ci nie pomagał???

Zabawy moich dziewczyn czasami przerastają moją wyobraźnię, otóż stolik przerobiły na wagon kolejowy ...:szok:, poprzesuwały krzesła i proszę...
Zobacz załącznik 413357Zobacz załącznik 413356

No mama pociąg musi mień wagony i przedziały, słodkie łobuziaki

Ana Ty masz zawsze wesoło :-)sprzątania Ci tylko współczuję;-)a dziewczynki pomysłowe :-)
Dziunka:-D Asia z tym kotem rewelacja :-Dfryzurka tak samo :-)
Kira Ignasia jak dawno ja nie widziałam oj dawno loczki BOSKIE!!!!!!! ślicznota
Aza fajny tort ale rozpakowywanie prezentu chyba było najlepsze co ??tort smakował??

Igi zaprasza Asię na pływalnię:-Dszajby dostał jak to znalazł:-Da i mogę się Wam teraz pościelą pochwalić przy okazji..
Zobacz załącznik 413400

Pościel cudna a Igi wysoki oooooo
super jej z tą kitką :tak:

ale z niego słodziak ,musisz częściej wrzucać jego fotki :tak:

tort bombowy :tak: a i z prezentów widać że Konradek zadowolony :tak:

pomysłowości to można im tylko pozazdrościć ;-)

śliczna pościel :tak: a i okularnik super się prezentuje :-)

a tutaj nasze wczorajsze baleZobacz załącznik 413463Zobacz załącznik 413464Zobacz załącznik 413465Zobacz załącznik 413466

Widać impezka urodzinowa udana a tort też cudowny
Ania super zdjęcia :) wyglądasz naprawdę super:tak: a Kubuś to przystojniaczek i fajne ma towarzystwo:-)

Cleo śliczna pościel:tak: i jaki duży kawaler z Igiego :)

A to kilka zdjęć z pobytu w Polsce i torty Kubusia (ten okrągły zamawiałą teściowa, ugadała się, że będzie dla dziecka a kobietka ozdobiła różami bo stwierdziła, że np. samochodziki na torcie są dla rocznego dziecka a nie dla dwulatka:szok:, teściowa się wkurzyła ale tort wzięła bo nie było wyjścia a drugi zrobiony przez moją mamę, podobny miał kuzyn Kuby, zresztą widać na zdjęciu:))

Ale Kubuś miał TORTÓW każdego posmakował? Wszystie były ładne i kwiatki też
pomeczę Was trochę :-D ale tu gaduła moja do obejrzenia :-) i fotka z prezentem Mikołajowym :-)
Igi gaduła - YouTube
Zobacz załącznik 413610

UUUUUuuuu ale sprzęt :tak: to jest to co chłopaki lubia najbardziej

Dziewczyny, potem na spokojnie pooglądam Wasze zdjęcia, bo widziałam, że sporo doszło, ale na razie tylko wstawię Martusię:zawstydzona/y:;-)
Tu od razu jak dostałam małą:
Zobacz załącznik 413777
I jeszcze jedno ze szpitala:
Zobacz załącznik 413778
W drodze do domciu (jedyne z nuplem - Marta nie chce smoka, jak na razie):
Zobacz załącznik 413779
I jeszcze kilka z domu:
Zobacz załącznik 413780Zobacz załącznik 413781Zobacz załącznik 413782Zobacz załącznik 413783

Oglądałam zdjęcia na nk ale powiem Ci że magłabym je codziennie oglądać. Twoje zdjęcie z córkami coś pięnego.

Maxwell no cóz ja moge napisać, śliczności ......... gratuluje niech się zdrowo chowa :))

Zobacz załącznik 413785 MARCELinka :-D:-D:-D:-D

:-D:szok::-D super!!!!! ale śliczna Marcelinka
To jeszcze troszkę dodam(jak coś, to krzyczcie, przestanę:-D;-)):
Mamy takie same fryzury!;-)
Zobacz załącznik 415035
A tu siostrzyczki:
Zobacz załącznik 415037Zobacz załącznik 415038

Ale dumny tato :happy2: no i siostrzyczka też

maxwell super dziewczynki:tak: mąż też:-D:zawstydzona/y:
jak dla mnie możesz codziennie wrzucać jakieś fotki Małej :) jest kochana.
No i AniaSm pochwal się jeszcze swoją Niunią:tak:

etna o dziwo posmakowal obydwoch:tak: On nie lubi slodkiego ale zasmakowaly mu :-)

reklama
Ja też mam tu zaległości...

Etna sama tort zrobiłam ale mój powiedział, że następnym razem trzeba dodać dżem bo za słodki mi wyszedł.

Cleo okularnik świetny i sprzęt ma, że ho ho...

Polaa
Kubuś rzeczywiście duży chłopak i do tego jak przystojniak.

AniaSm widzę, że Kubuś urodzinki miał w doborowym towarzystwie :))) Jak on już dorośle wygląda...

Maxwell oj cudne masz obie dziewuszki :)))

Mama piękna Twa Marcelinka ;))))

Pokaże Wam dzisiejszego obserwatora śniegu, trochę z klockami i z ostatniego wypadu na rynek....

Załączniki

• DSC_1177.jpg
    DSC_1177.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 46
  • DSC_1123.jpg
    DSC_1123.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 45
  • DSC_1142.jpg
    DSC_1142.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 48
  • DSC_1047.jpg
    DSC_1047.jpg