reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

maxwell śliczne fotki , mała ma naprawdę super bujną czuprynkę :tak:
aza fajne to zdjęcie przy oknie :-) taki marzyciel z Konradka ?
Pola specjalnie dla Ciebie ;-) PB275442.jpg

reklama
Aza fotka przy oknie ja patrzy bardzo mi się podoba.taki maluszek się jeszcze wydaje.w pajacyku jest??choinka przepiękna:-)

Ania Lenka jak rośnie.a ona tu siedzi ??? czy to tak tylko wygląda;-)uroczy bąbelek:-)

Ania tylko jedno zdjęcie??:-D;-) kochana!! i jaka poważna:-)

AZA Na 1 zdjeciu taki mały bobasek z Konradka (pewnie przez pajacyk jak piszesz;-)) a na przedostatnim duży kawaler pozujący do zdjęcia:tak:

Asia no tak porównując to podobni są bardzo chociaż Kuba strasznie podobny do mojego brata a Lenka do mojego D :tak: , chociaż każdy pewnie widzi to co chce widzieć :-D
Cleo tylko wygląda jakby siedziała bo zdjęcie jest od góry robione ;-)
pola no ostatnio nie zgrywałam zdjęć z aparatu ale wkrótce coś wrzuce jeszcze ;-)

Aza fotka przy oknie słodziutka! A choinkę mamy na rynku bardzo podobną ale chyba jednak mniejszą. A szynszyla wypuszczacie czasem? Zawsze to było moje marzenie, ale w końcu stanęło na króliku. No ale trafił nam się okaz nie do oswojenia niestety, po domu fajnie latał, załatwiał się tylko w klatce, nawet lizał nam stopy hehe, ale nie dało się go wziąć na ręce i okropnie hałasował w nocy tupiąc nogami. Po roku go sprzedaliśmy a chętnych było na kupno od groma. Jeszcze 2 miesiące po sprzedaniu dzwonili:szok:
A jak jest ze sprzątaniem przy takim zwierzaku? Podobnie jak przy króliku?

Ania Lenka jest cudna i bardzo podobna do Kubusia:tak:

reklama
Do góry