reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

Pathanka ale masz przystojniache :))) Prezent bardzo pomysłowy, wyobrażam sobie ten pośpiech w rozwijaniu go :)))

Cleo super, a jakie skupienie przy tym. Muszę mojemu kupić jakieś garnuszki bo on tylko auta i auta :)))

reklama
haha Aza dokładnie o tym samym pomyślałam.
Igorek faktycznie skupienie ma duże. Ciekawe ile by się Marcel takim zestawem bawił. On to tylko znów rozwalać i rozrabiać woli ;p Ale pomyślimy......... :-D

A tu trochę nas...
Nastąpiła koronacja Trochę ćwiczę z siostrą

krolewna.jpgcwiczenia.jpgcwcd.jpg
Mam być dzidzią. Zapatrzyłam się
zabawa.jpgmysle.jpg

A tu postanowiłyśmy poznać wytrzymałość mamy

niezleprzycisnieta.jpg

Ostatnia edycja:
Polaa - Hanka siedziała, a Gośka przechodziła i siadała z impetem... po czym zrywała się, przechodziła po mnie i robiła kółeczko , wracała do nas i tak kilka razy. Trochę mnie ramię boli, ale to dlatego, że potem Gonia wymyśliła stanie mi jedną nogą na ręce i trzymanie się poręczy łóżka, a druga noga w górę... gdyby był Julinek to bym ją tam zapisała:-D:-D:-D

A tu trochę nas...

Zobacz załącznik 412532Zobacz załącznik 412533Zobacz załącznik 412534
Zobacz załącznik 412536Zobacz załącznik 412535

Zobacz załącznik 412537
ale cię przycisneły do podłoża :-D ,a te wspólne akrobacje wyglądają super :tak:
hahahaha dobre. juz tak dawno nie usmiałam sie nad komentarzami zdjec :D maxwell jak zwykle jestescie śliczne :) mamusie oczywiscie rozpoznałam :-D:-D:cool2:

dziunka sliczna ferajna. Miłek?? mi sie spodobał :-D:-D

u nas fot tez nie bylo bo po pierwsze troszke ludzi do ogarnięcia i robota od samego rana po drugie marcel tak wariował ze nawet jak zrobiłam te kilka fot to sa rozmazane :-( Ale na swieta porobie ładne - cóz tam przez m-c dziecko sie nie zmieni wiec i tak bedzie pamiątka urodzinowo-swiateczna :-D:-D Ale wkleje to co mam:
marcel 8 listopada po kąpieli w pokoju znalazł koniula ;pZobacz załącznik 411842
z prababcią ledwo go złapałam aparatemZobacz załącznik 411843
z ukochanym dziiadziusiem - moim tatąZobacz załącznik 411844
tańce wygibańce czyli break dance w wykonaniu marcelaZobacz załącznik 411845
no rundka honorowa na koniu czas sie zaprezentować - marcel juz zmeczony i spoconyZobacz załącznik 411846

co on sie na wariował to mówie Wam. Na foty nie było najmniejszych szans :eek:
super fotki :tak:, my mamy krowę na biegunach i jest ciągle w użyciu ;-)
MAMA uśmiech Marcela powalający, sama radość.

DZIUNKA pięknie się prezentują, że też całą trójkę udało ci się razem uwiecznić. Kwiaty masz bajeczne.

MAXWELL Jąśkowi Marysia też chyba w oko wpadła, ale nie ma się co dziwić :) A z mamą jesteście jak 2 krople wody.

CLEO super pomocnik i przystojniache, wydoroślał bardzo.

A tu my właściwie zdjęć z urodzin mam chyba 2, a reszta to z niedzieli po urodzinkach. Przedostatnie z chrzestną i najlepszym prezentem, jak się okazało.
ale masz super chłopaka , a ten uśmiech cudo ;)

Zobacz załącznik 411732mój kucharzyk robi ciasto na pizzę ;-)wałkował dobre 30 min:-D
Zobacz załącznik 411733poprostu Igi
Igi chyba naprawdę zostanie kucharzem , filmik mnie to tego przekonał na 100% ;-)

Marysia to niezła laska :tak::-)
Lenka ma już 10 dni! A przecież dopiero się urodziła:szok:

A tu trochę nas.

Tak Asia pewnego wieczoru jechała na spacerek:-p
Zobacz załącznik 410920

Tu Julka i jej siostra bliźniaczka:rofl2:mam nadzieję że nie tylko ja widzę podobieństwo:-D
Zobacz załącznik 410921

Tu zajęcia plastyczne;-) (miałam dziecko z głowy na 2 godziny!!!). Pan ludzik został zrobiony tylko i wyłącznie przez Joannę:tak: ja tylko podpowiadałam co można mu doczepić, ale nie mówiłam w którym miejscu;-)

Zobacz załącznik 410922Zobacz załącznik 410923Zobacz załącznik 410924

A tutaj już z innej beczki. Pragnę się pochwalić co udało mi się wyhodować:-) Jeśli chodzi o grudnika to szczerze mówiąc nie spodziewałam się:rofl2: Ja z tych co często zapominają o podlewaniu:zawstydzona/y:jednak ostatnio wzięłam się w garść i proszę jak mi się pięknie roślinka odwdzięczyła:-)

SCHLUMBERGERA TRUNCATA:-DZdjęcia oczywiście niewyraźne i wcale a wcale nie oddają uroku tych pięknych kwiatków :tak:
Zobacz załącznik 410925Zobacz załącznik 410926Zobacz załącznik 410927

A tu mój nowy Amarylis, a też się pochwalę choć tu nie filozofia wyhodować kwiaty. Co więcej, innego kwiatka, który aktualnie śpi w piwnicy, a właściwie samą cebulę wyrzuciłam do kosza rok temu a ona liście wypuściła na drugi dzień:eek: :-D tak ją ciach z powrotem do doniczki i do dziś żyje:-D No kocham te kwiaty nad życie:zawstydzona/y:
Zobacz załącznik 410928Zobacz załącznik 410929
dziunka kwiatki śliczne ale twoje laski ładniejsze :tak:a Asia to chyba jakąś projektantką mody zostanie ?? heheh ;-)

Ostatnia edycja:
Dziewczynki - ale śliczne maluszki

Cleo - Igi mnie rozbawił do łez jak podniósł z podłogi kluseczkę i oglądał zastanawiając się pewnie czy z podłogi wypada wrzucić do zupki:-D

A tu trochę nas...

Zobacz załącznik 412532Zobacz załącznik 412533Zobacz załącznik 412534
Zobacz załącznik 412536Zobacz załącznik 412535

Zobacz załącznik 412537

Ćwiczenia super :-) mam wrażenie że Twoje dziewczynki na akrobacje najczęściej wybierają kanapę (jakby na ziemi się nie dało :-D) znam to hehe.

A tu zabawa poranna w modelki:-D:-D:-D już się przebierały chyba z 10 razy:-D

DSC00487.jpgDSC00485.jpg

Kolejna odsłona :-D
DSC00489.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry