reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

reklama
Asiulka z "kiti" ;-) Niestety 5-cio-sekundowym:dry:

DSC00503.jpg

Anawawka Ty to masz 2 małe akrobatki :)))

Dziunka rosną Ci 2 modelki :))) Zdjęcie Asi na dywanie mnie powaliło, myślałam, że pęknę ze śmiechu :)))

Kiragold wow, jaki Ignaś już duży, super chłopak...

To ja Wam wrzuce kilka fotek z urodzinek i mój pierwszy tort hehe...

Załączniki

• DSC_0992.jpg
    DSC_0992.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 55
  • DSC_0993.jpg
    DSC_0993.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 57
  • DSC_1004.jpg
    DSC_1004.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 58
  • DSC_1011.jpg
    DSC_1011.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 63
  • DSC_1015.jpg
    DSC_1015.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 62
Dziunka - Asia z kitką zabójcza, a ta grzyweczka tak równiutko ułożona fiu, fiu.
Kirakold - ależ Twój synek ma loczki..
AZA - widać, że prezent trafiony, a tort rewelacja. Radosny Twój synek na tej imprezce.

Zabawy moich dziewczyn czasami przerastają moją wyobraźnię, otóż stolik przerobiły na wagon kolejowy ...:szok:, poprzesuwały krzesła i proszę...
artychy2.jpgartychy2cd.jpg

reklama
Ana Ty masz zawsze wesoło :-)sprzątania Ci tylko współczuję;-)a dziewczynki pomysłowe :-)
Dziunka:-D Asia z tym kotem rewelacja :-Dfryzurka tak samo :-)
Kira Ignasia jak dawno ja nie widziałam oj dawno loczki BOSKIE!!!!!!! ślicznota
Aza fajny tort ale rozpakowywanie prezentu chyba było najlepsze co ??tort smakował??

Igi zaprasza Asię na pływalnię:-Dszajby dostał jak to znalazł:-Da i mogę się Wam teraz pościelą pochwalić przy okazji..
PC030015.jpg

Do góry