reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

reklama
Dziunka no wiesz jedna fota tylko <foch> :p Asia solenizantka no słodziak jak nie wiem co,pączuś taki ;-),Julka starsza siostra widać ,tak samo śliczna ,a ten chłopczyk to Miłek ??? fajny łobuziak :-)

Mama zdjęcie przy koniku z kąpielu REWELACJA!!!!!!!!!!!!!!! ale on ma te minki zawsze takie słodziachne :-)

Mama super fotki, z Marcela to niezły rozbójnik:-D

Zaczynam się poważnie zastanawiać nad koniem na biegunach, raczej używanym niż nowym, bo i tak zaraz pewnie przestaną się interesować. Póki co Asia szaleje wszędzie gdzie tylko dorwie coś podobnego do konika:-D

Tu tez mam zaległości...

Mama Marcelek z bułą mnie rozwalił a siedzi sobie jak luzak... Uśmiech przy koniku mówi sam za siebie, radość aż bije po oczach :)))

Dziunka kwiaty przepiękne, zazdroszcze ręki a Asia jaka zdolniacha, ludek pierwsza klasa...

Cleo pomocnika masz, że hoho... mój jeszcze nie miała okazji mi pomagać...

Maxwell mój Konrad oglądał zdjęcia Marysi jak zahipnotyzowany, chyba mu w oko wpadła :))) No a mama to się Ciebie nie wyprze hehe...

Ostatnia edycja:
MAMA uśmiech Marcela powalający, sama radość.

DZIUNKA pięknie się prezentują, że też całą trójkę udało ci się razem uwiecznić. Kwiaty masz bajeczne.

MAXWELL Jąśkowi Marysia też chyba w oko wpadła, ale nie ma się co dziwić :) A z mamą jesteście jak 2 krople wody.

CLEO super pomocnik i przystojniache, wydoroślał bardzo.

A tu my właściwie zdjęć z urodzin mam chyba 2, a reszta to z niedzieli po urodzinkach. Przedostatnie z chrzestną i najlepszym prezentem, jak się okazało.

Załączniki

• aa.jpg
    aa.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 40
  • a.jpg
    a.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 43
  • b.jpg
    b.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 39
  • bb.jpg
    bb.jpg