kilolek
podwójna listopadowa mama
alez z niej tancerka!!! super!!tak sie bawi moje schorowane dziecko
YouTube - MOV05093
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
alez z niej tancerka!!! super!!tak sie bawi moje schorowane dziecko
YouTube - MOV05093
Uwielbiam wątek zdjęciowy!!!Wszystkie bez wyjątku dzieci są przepiękne!!!Ale Dziunkowa Joasia jest bezkonkurencyjna:-):-)
A to moja Marysia;-)
tutaj macie link do takiej strony z szablonami Caption.iT - Face In Hole | Photo Frames | Picture Captions | Photo Montage | Text Generators , może też w tel macie coś takiego , jaa np mam program do zmiany fotek i mogę zrobić np coś takiego Zobacz załącznik 293721 albo takiego Zobacz załącznik 293722
Z racji tego ze miałam juz w rece ten aparat porobiłam pare fotek z dzisiejszego dnia, tak więc:
Super foteczki!!!!
A tu moja Joasia wlazła ostatnio pod naszą chwilową nieuwagę. Co ciekawe zadowolona jak ta lala i wyjść nie chciała
Zobacz załącznik 294034
tak sie bawi moje schorowane dziecko
YouTube - MOV05093
a tu moj lobuz dzis po kapieli (kazdy wieczor wyglada identyko) a pozniej padniety po wojazach zasypia do minuty hehe
[video]http://www.youtube.com/user/xxxklaudziaxxx?feature=mhum#p/a/u/0/Jl90tsAOq2w[/video]
Ladny lobudziak! hehe napewno daje Ci popalic, jakbym widziala mojego Oliverka ;-)
Ladny lobudziak! hehe napewno daje Ci popalic, jakbym widziala mojego Oliverka ;-)
xxxklaudziaxxx popalić to mało powiedziane! on wypruwa z nas flaki. Sa takie dni ze ja i moi rodzice jestesmy zmordowani jak konie po wyscigu....nie dajemy rady takiemu "gówniarzowi" hahahaha. Mam nadzieje ze sie duzo zmieni jak dobrze bedzie chodził, bo teraz by chciał sie bawic, wszedzie zagladac, pojsc a sie jeszcze boi no i tylko za reke latam cały dzien za nim albo z nim na rekach, potem sie irytuje bo on chce sam...a zabawka go przeważa i pada i jest ryk i na rece i potem zas to samo i w kółko tak cały dzien ;/
mialam to samo zanim Oli zaczal pewnie chodzic. To byl jeden wielki koszmar hehe. na koniec dnia padalam na pysk... teraz tez sie nie nudze ale napewno mi latwiej, za to dochodzi wchodzenie na meble, wspinanie sie na polke od TV, stol, sofe zagladanie tam gdzie kiedys nie dal rady itp itd. ale i tak jest o niebo lepiej ;-)
Amelka jest zabójcza przypomna mi Pawcia strasznie w sumie tego samego dnia rodzeni :d i z ta sama waga:
D
:
no ale Oliś mnie powalił!!!!!!!!))))))))))))))))))))))))))))) słodziak no i te karmienie taty
Slodkie
![]()
Mi sie wydaje ze Amelka, Pawelek i Oli dogadali by sie razem hahaha, 3 malpki w jednym pomieszczeniu i zoo jak nic hehe
xxxklaudziaxxx jaki AGENT z małego!!!!!!!!!!!!!!! wspinaczka i karmienie taty mega!!! smiałam sie jak wariatka hahahaha mały slicznie chodzi, nieeeee on zapiernicza jak rakieta.....jestem w ciezkim szoku. mój chodzi jak kaleka przy Twoim Olim.
Dziekujemy, a Marcelek sie nauczy, widze ze ma diabelki w oczach to jeszcze zobaczysz co bedzie wyczynial ;-) aaa no i kup mu kask, ja zalowalam ze nie kupilam i teraz mam obczaskanca w domu (czolo i buzka fioletowe od upadkow) a gozow ma wiecej niz ja przez cale zycie hehe ;-)
hahaha szalony maluch!!Sliczne te przerobione foteczki. Wogole Corcie masz jak laleczke. Czesto podgladam sobie Wasze zdjecia na NK ;-)
hahahah zarabisty irokez na pierwszej focie ;-)
hahaha! dobre! a jaka happy!
Amelka jest the best!!!! Pasuje jak ulal do Oliverka szkoda tylko ze moj a glowe mniejszy ale tworzyliby idealna "angielska pare" achhh musimy sie spotkac niedlugo. Teraz to by byla prawdziwa randka!!!!
a tu moj lobuz dzis po kapieli (kazdy wieczor wyglada identyko) a pozniej padniety po wojazach zasypia do minuty hehe
[video]http://www.youtube.com/user/xxxklaudziaxxx?feature=mhum#p/a/u/0/Jl90tsAOq2w[/video]