no w koncu się pochwaliła swoim brzucholkiem ....fajnyWybaczcie za tło niepościelonego łóżka :-) i moje "sexy" różowe gacie
reklama
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Masz śliczny okrąglutki i zgrabniutki ciążowy brzuszek:-)Ilona niepościelone łóżko wybaczamy Fajny masz ten brzuszek
A to mój grubas...
Ilonaa
Mein Schatz :)
Matko BOSKA ! Dziewczynki ! Idę oblać twarz zimną wodą, bo się tak zawstydziłam !:-) Dziękuję Bardzo za miłe słowa :-)
Shingle przynajmniej widać, że masz fajny ciążowy brzusio ! ja muszę wysłuchiwac "eee pierdzielisz już jesteś w tym tygodniu ?! przecież Ty wyglądasz jakbyś była w 2 mies.! gdzie to dziecko tam siedzi?" czasami takie słowa od innych bywają krępujące...
Shingle przynajmniej widać, że masz fajny ciążowy brzusio ! ja muszę wysłuchiwac "eee pierdzielisz już jesteś w tym tygodniu ?! przecież Ty wyglądasz jakbyś była w 2 mies.! gdzie to dziecko tam siedzi?" czasami takie słowa od innych bywają krępujące...
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
spokojnie jak będzie Synusiowi ciasno to rozepcha nóżkami brzuszek mamusi i po problemie;-)Matko BOSKA ! Dziewczynki ! Idę oblać twarz zimną wodą, bo się tak zawstydziłam !:-) Dziękuję Bardzo za miłe słowa :-)
reklama