reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Album Fotograficzny

dziekuje slicznie :)) malenstwo nosek ma po mamusi ;-)
najlepsze jest to, ze jak doktor zbadal dlugosc malenstwa i uznal, ze robienie usg genetycznego juz nie ma sensu nie wzial ode mnie ani grosza:szok:
pokazal nam niunie, poopowiadal o niej troche, dal zdjecie(jakosc jak zdjecia z aparatu foto...sliskie, grube...szok...)
i nie chcial pieniazkow....bylam bardzo zdziawiona, ale uparl sie, ze nie trzeba...pojde do niego w 22 tyg, zeby zbadal mnie usg polowkowym na tej swojej super-maszynie :))))

a brzuszek mam juz naprawde duzy, ale jeszcze fotki nie mam :((( musze cyknac i wam pokaze...ale do chudzielcow nie naleze :(((

reklama
to i ja sie pochwale moim skarbkiem! Zdjecie w 15 tygodniu ! Niunio ma już 9,3 cm i na zdjeciu otworzył buzie jak by cos mówił do mamusi:-)

Załączniki

• skanowanie0001.jpg
    skanowanie0001.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 58
dziekuje slicznie :)) malenstwo nosek ma po mamusi ;-)
najlepsze jest to, ze jak doktor zbadal dlugosc malenstwa i uznal, ze robienie usg genetycznego juz nie ma sensu nie wzial ode mnie ani grosza:szok:
pokazal nam niunie, poopowiadal o niej troche, dal zdjecie(jakosc jak zdjecia z aparatu foto...sliskie, grube...szok...)
i nie chcial pieniazkow....bylam bardzo zdziawiona, ale uparl sie, ze nie trzeba...pojde do niego w 22 tyg, zeby zbadal mnie usg polowkowym na tej swojej super-maszynie :))))

a brzuszek mam juz naprawde duzy, ale jeszcze fotki nie mam :((( musze cyknac i wam pokaze...ale do chudzielcow nie naleze :(((
to jakie duże było? że nie chciał gen zrobić?

reklama
Do góry