reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Album Fotograficzny

reklama
dziewczyny!!! wow!!! napatrzec sie nie moge na te wasze malenstwa...:tak::tak::tak:
zauwazylyscie, ze sie te zdjecia jakby coraz bardziej wyrazne robia:tak: i coraz wiecej szczegolow mozna wypatrzec!!:-):-D A Loska malentas to juz wogole pieknie raczke pokazal do zdjecia!!!
mnie juz az skreca..a do tego mojego nastepnego usg to jeszcze hoho i troche:-:)wściekła/y:bo dopiero 9 wrzesnia...
dobrze, ze przynajmniej sobie wasze malenstwa moge oogladac bo inaczej to bym juz calkiem zwariowala!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: :-):-):-)

Dziewczynki śliczne zdjęcia !!

Rechot1sb Fajny, ale prędzej lepsze będzie "konto fikcyjne" (tzn. takie jest tylko moje zdanie:-p) i ja jak na razie połowie osób nie powiedziałam, a na nk wyczają, że jestem w ciąży :-p ale tak za miesiąc mogę tam dołączyć :-)

HE HE HE no konto też może być spoko...ja też się nie chwaliłam na naszej:-D zresztą są takie france co bym nie chciała żeby wiedziały bo pewnie nie za dobrze mi życzą :angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Hej dziewczyny, zdjęcie z "piątką" jest super! Ja swoje będę miała dopiero pod sam koniec sierpnia lub początek września. Już nie mogę się doczekać, jestem tylko ciekwawa czy też takie fajne zdjęcie będę miała hihih ;-)

reklama
Pomysleć że dzidzior wielkości chomika potrzebuje już takiego dużego brzucha :-D

Załączniki

• IMG_5030.jpg
    IMG_5030.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 41
Do góry