reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Album Fotograficzny

reklama
dziewczyny!!! wow!!! napatrzec sie nie moge na te wasze malenstwa...:tak::tak::tak:
zauwazylyscie, ze sie te zdjecia jakby coraz bardziej wyrazne robia:tak: i coraz wiecej szczegolow mozna wypatrzec!!:-):-D A Loska malentas to juz wogole pieknie raczke pokazal do zdjecia!!!
mnie juz az skreca..a do tego mojego nastepnego usg to jeszcze hoho i troche:-:)wściekła/y:bo dopiero 9 wrzesnia...
dobrze, ze przynajmniej sobie wasze malenstwa moge oogladac bo inaczej to bym juz calkiem zwariowala!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: :-):-):-)

Dziewczynki śliczne zdjęcia !!

Rechot1sb Fajny, ale prędzej lepsze będzie "konto fikcyjne" (tzn. takie jest tylko moje zdanie:-p) i ja jak na razie połowie osób nie powiedziałam, a na nk wyczają, że jestem w ciąży :-p ale tak za miesiąc mogę tam dołączyć :-)

HE HE HE no konto też może być spoko...ja też się nie chwaliłam na naszej:-D zresztą są takie france co bym nie chciała żeby wiedziały bo pewnie nie za dobrze mi życzą :angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Hej dziewczyny, zdjęcie z "piątką" jest super! Ja swoje będę miała dopiero pod sam koniec sierpnia lub początek września. Już nie mogę się doczekać, jestem tylko ciekwawa czy też takie fajne zdjęcie będę miała hihih ;-)

reklama
Pomysleć że dzidzior wielkości chomika potrzebuje już takiego dużego brzucha :-D

Załączniki

• IMG_5030.jpg
    IMG_5030.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 37
Do góry