reklama
a może poprostu by tak na naszej klasie zrobić Szkołe Baby Boom i klase lutówek???? czy to kiepski pomysł????
To by nie było głupie!
Może łatwiej, konto fikcyjne LUTÓWKI 2010
Tylko kto by się tym zajął? Dajcie znać jak już któraś z Was podziała z tym :-) Superowy pomysł!
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Super brzuszekPomysleć że dzidzior wielkości chomika potrzebuje już takiego dużego brzucha
kataszaone
nowa mama
nie jest taki duzy jest za to piekny i ciążowyPomysleć że dzidzior wielkości chomika potrzebuje już takiego dużego brzucha
Dusia08
Marzec '08
Sliczne brzuszki! Takie zgrabne :-)
Wklejam swojego potwora w pierwszej ciazy to mialam taki chyba w 6 miesiacu, az sie boje co to bendzie dalej chyba nie bende sie mogla ruszyc. I to jest brzuch z rana wieczorem wkleje wam jak wyglada na noc haha No i jeszcze przypomne ze mam tylko 154 cm i przed ciaza wazylam jakies 45 kilo
Wklejam swojego potwora w pierwszej ciazy to mialam taki chyba w 6 miesiacu, az sie boje co to bendzie dalej chyba nie bende sie mogla ruszyc. I to jest brzuch z rana wieczorem wkleje wam jak wyglada na noc haha No i jeszcze przypomne ze mam tylko 154 cm i przed ciaza wazylam jakies 45 kilo
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Prześliczny brzuszek I już ładnie zaokrąglony u mnie dopiero po śniadanku nabiera kształtuSliczne brzuszki! Takie zgrabne :-)
genialny, naprawdęSliczne brzuszki! Takie zgrabne :-)
Jakie macie śliczne brzuszki! Aż miło patrzeć! Ja jak dorwę aparat (na razie pożyczyliśmy koledze) to zrobię i się swoim pochwalę.
Tym czasem wrzucam zdjęcia mojego szkraba Zdjęcia z 11.08, więc dawno, ale dziś się zmobilizowałam.
Na tym jednym idealnie widać, że to mały Adaśko hihi
Tym czasem wrzucam zdjęcia mojego szkraba Zdjęcia z 11.08, więc dawno, ale dziś się zmobilizowałam.
Na tym jednym idealnie widać, że to mały Adaśko hihi
Załączniki
reklama