reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Album Fotograficzny

reklama
Sliczne brzuszki! Takie zgrabne :-)

Wklejam swojego potwora :-D w pierwszej ciazy to mialam taki chyba w 6 miesiacu, az sie boje co to bendzie dalej chyba nie bende sie mogla ruszyc. I to jest brzuch z rana wieczorem wkleje wam jak wyglada na noc haha No i jeszcze przypomne ze mam tylko 154 cm i przed ciaza wazylam jakies 45 kilo

brzuchrano15tydzien.jpg

Wklejam swojego potwora :-D w pierwszej ciazy to mialam taki chyba w 6 miesiacu, az sie boje co to bendzie dalej chyba nie bende sie mogla ruszyc. I to jest brzuch z rana wieczorem wkleje wam jak wyglada na noc haha No i jeszcze przypomne ze mam tylko 154 cm i przed ciaza wazylam jakies 45 kilo
Prześliczny brzuszek:tak: I już ładnie zaokrąglony u mnie dopiero po śniadanku nabiera kształtu:-D:-D

brzuchrano15tydzien.jpg
genialny, naprawdę

Jakie macie śliczne brzuszki! Aż miło patrzeć! Ja jak dorwę aparat (na razie pożyczyliśmy koledze) to zrobię i się swoim pochwalę.
Tym czasem wrzucam zdjęcia mojego szkraba :) Zdjęcia z 11.08, więc dawno, ale dziś się zmobilizowałam.
Na tym jednym idealnie widać, że to mały Adaśko hihi

Załączniki

• DSC00071.jpg
    DSC00071.jpg
    15 KB · Wyświetleń: 46
  • DSC00072.jpg
    DSC00072.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Do góry