reklama
Makiwi
Zaciekawiona BB
Dormark, niesamowite te zdjęcia!
mantezowa
chyba znowu dwa w jednym
Dormark śliczne maleństwo:-)
Ja mam usg dopiero w piątek już się nie mogę doczekać
Ja mam usg dopiero w piątek już się nie mogę doczekać
Karolina Puławy
Zaangażowana w BB
mnie się nawet gin nie spytał ostatnio czy chce fotkę...:-( teraz idę w połowie sierpnia to się upomnę, w końcu za co mu tyle kasy płacę;-)
reklama
Czarodziejka
Fanka BB :)
Dormark-ale cudnosci
I faktycznie zdjecie niesamowite...niech dzidzius zdrowo rosnie
A tak swoja droga to szybko ci gin powiedzial jaka plec...ja sie obawiam ze moja ginka nie pokusilaby sie zeby na tym etapie okreslac plec...na pierwszej wizycie mi powiedziala ze najwczesniej mozna probowac "cos " podpatrzec w 17 tygodniu ciazy....choc i wtedy nie wiadomo czy sie uda..no bo jesli dzidek odwroci sie dupencja
Karolina Pulawy- nie rozumiem jak gin nie daje ci fotki z usg za ktore placisz!!!! Mas racje ze sie upomnij nastepnym razem...
I faktycznie zdjecie niesamowite...niech dzidzius zdrowo rosnie
A tak swoja droga to szybko ci gin powiedzial jaka plec...ja sie obawiam ze moja ginka nie pokusilaby sie zeby na tym etapie okreslac plec...na pierwszej wizycie mi powiedziala ze najwczesniej mozna probowac "cos " podpatrzec w 17 tygodniu ciazy....choc i wtedy nie wiadomo czy sie uda..no bo jesli dzidek odwroci sie dupencja
Karolina Pulawy- nie rozumiem jak gin nie daje ci fotki z usg za ktore placisz!!!! Mas racje ze sie upomnij nastepnym razem...
Ostatnia edycja: