reklama
Julisia
Fanka BB :)
zdjęcie z mojego USG zamieszczę później, bo teraz nie mam dostępu do skanera;(
wczoraj jak robił nam USG to było takie troszękę śmieszne zrobił ogromne zbliżenie i tak jakbyśmy dzidzie przez rendgen oglądali do wszystkie kosteczki było widać, wszysktkie maleńkie żeberka, nóżki, rączki to też cały szkielet widzieliśmy, też tak miałyście?
wczoraj jak robił nam USG to było takie troszękę śmieszne zrobił ogromne zbliżenie i tak jakbyśmy dzidzie przez rendgen oglądali do wszystkie kosteczki było widać, wszysktkie maleńkie żeberka, nóżki, rączki to też cały szkielet widzieliśmy, też tak miałyście?
Po wizycie z czwartku chciałam pochwalić się Dzidzią, jednakże sprzęt mi zastrajkował Widziałam rączki, nóżki, serduszko... Lekarz sprawdzał wszystkie narządy i mi je pokazywał (ale ja nie rozróżniałam żołądka od nereczek hehe) , liczyłam paluszki dzieciątka i widziałam jego każdy ruch... Najlepsze były komentarze mojego lekarza: "mamo, jaki jestem już duży, prawda?" rączka dziecka przy główce: "mamo, ojojojo jakie mam problemiki!" byłam popłakana ze szczęścia i z tych komentarzy!
madzia8310
świetne macie te foteczki...
ahh
Cieszę się że same dobre wiadomości przynosicie...
Ja jeszcze muszę poczekać...ale chyba też się popłaczę jak zobaczę swoją dzidzie na ekranie....już tyle czekam...ahhh
ahh
Cieszę się że same dobre wiadomości przynosicie...
Ja jeszcze muszę poczekać...ale chyba też się popłaczę jak zobaczę swoją dzidzie na ekranie....już tyle czekam...ahhh
pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
śliczne te wasze fasolki, groszki i okruszki
ja niestety na podglądanko jeszcze sobie poczekać muszę
i to ponad 2 tygodnie, ale wiem, ze warto będzie
a wtedy uraczę was foteczką
ja niestety na podglądanko jeszcze sobie poczekać muszę
i to ponad 2 tygodnie, ale wiem, ze warto będzie
a wtedy uraczę was foteczką
Eh a ja jeszcze dwa tygodnie i już poprostu nie moge się doczekać ehhhhhh......A ja musze poczekac jeszcze 4 dni !!! zdecydowanie za dużo !
madzia8310
Pandorka a na kiedy masz usg? ja 11 sierpnia...więc tez jeszcze troche...
Ale trzeba czekać...
Ale trzeba czekać...
pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
madzia 12 sierpnia
reklama
madzia8310
No to super...najpierw ja zdam relacje a zaraz potem ty....:-)
Wierzę ze będziemy mieć same dobre wiadomości
Ja już się doczekać nie mogę....a jeszcze 2 tygodnie i 2 dni...ahh
Wierzę ze będziemy mieć same dobre wiadomości
Ja już się doczekać nie mogę....a jeszcze 2 tygodnie i 2 dni...ahh