reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Album Fotograficzny

A to moja Kruszynka:tak: Troszke nie wyraźne bo skaner mi się zepsuł i została mi komórka ale jest:tak::-D:-D:-D
Znachorka - śliczny brzuszek:tak::tak::tak:

Załączniki

• Zdjęcia-0004 modified.jpg
    Zdjęcia-0004 modified.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 66
reklama
zdjęcie z mojego USG zamieszczę później, bo teraz nie mam dostępu do skanera;(

wczoraj jak robił nam USG to było takie troszękę śmieszne zrobił ogromne zbliżenie i tak jakbyśmy dzidzie przez rendgen oglądali do wszystkie kosteczki było widać, wszysktkie maleńkie żeberka, nóżki, rączki to też cały szkielet widzieliśmy, też tak miałyście?

Po wizycie z czwartku chciałam pochwalić się Dzidzią, jednakże sprzęt mi zastrajkował :) Widziałam rączki, nóżki, serduszko... Lekarz sprawdzał wszystkie narządy i mi je pokazywał (ale ja nie rozróżniałam żołądka od nereczek hehe) , liczyłam paluszki dzieciątka i widziałam jego każdy ruch... Najlepsze były komentarze mojego lekarza: "mamo, jaki jestem już duży, prawda?" rączka dziecka przy główce: "mamo, ojojojo jakie mam problemiki!" byłam popłakana ze szczęścia i z tych komentarzy!

świetne macie te foteczki...
ahh
Cieszę się że same dobre wiadomości przynosicie...:tak:
Ja jeszcze muszę poczekać...ale chyba też się popłaczę jak zobaczę swoją dzidzie na ekranie:sorry:....już tyle czekam...ahhh

śliczne te wasze fasolki, groszki i okruszki :tak:
ja niestety na podglądanko jeszcze sobie poczekać muszę :zawstydzona/y:
i to ponad 2 tygodnie, ale wiem, ze warto będzie :wściekła/y:
a wtedy uraczę was foteczką
:happy:

reklama
No to super...najpierw ja zdam relacje a zaraz potem ty....:-)
Wierzę ze będziemy mieć same dobre wiadomości :tak:
Ja już się doczekać nie mogę....a jeszcze 2 tygodnie i 2 dni...ahh

Do góry