reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Album Fotograficzny

reklama
Super Dzidzia :-) Napisz jeszcze ile ma już "wzrostu" :-D

shingle - całe 25,84 mm... Olbrzym...;-)

- No i co i tak jest superowa!!!

Zobaczcie co mi sie dzieje z brzuchem wieczorem... ma sa kra....

Kejt-też mam taki balonik. wieczorem zazwyczaj 5-6 miesiąc. Masz fajniutki ciążowy brzusio!

Wróciłam od doktora :)

Prosto do pracy i taka jestem wzruszona że nie mogę się w ogóle skupić na niczym... Nasz maleńki człowieczek ma całe 2 cm :) (8w5d) i pomachał dziś do mnie swoją tyciunią pięciopalczastą łapką...

Pan doktor mówi że wszycho jest super :) Następna wizyta 11 sierpnia:)

Kejt- suer zdjęcie! Jaki fajny mały ludzik.

Dziewczyny....
To popatzrcie na moj!! Moj w ogole nie jest duzy :-( :-p a 13 tydzien (zrobione przed chwilka) ... Hmmm....

Zobacz załącznik 149375

Losek- ty chudzinko!!! Ale banieczka fajniutka.

Losek mam nadzieję, że chociaż troszkę :-p 4-5 miesięczne dziecko już jest chętne do różnych atrakcji przy pomocy Mamusi bądź Tatusia :-p

reklama
Do góry