reklama
Czarodziejka
Fanka BB :)
Super ludź!!Pysiu- przesliczny brzuszek!!!!!
A ja tak jak obiecalam wklejam nasze naleństwo z wczorajszej wizyty
Dusia08
Marzec '08
Super brzuszki i super dzidzie :-)
Dziewczyny tak jak kturas to muwila cieszcie sie ze brzuszki narazie malutkie bo narazie takie powinny byc, bo pod koniec ciazy bendziecie mialy dosyc
Mi w pierwszej ciazy brzuszek pokazal sie dopiero po 5 miesiacu ale to normalnie chyba w 2 tygodnie tak urusl ze szok, a pod koniec ciazy to mialam taki balon i strasznie mi ciezko bylo bo jestem niska i szczupla (jakies 45kg i 152cm) przytylam 13kg ale to wszystko bylo na brzuchu wiec ciagna mnie na dul
Dziewczyny tak jak kturas to muwila cieszcie sie ze brzuszki narazie malutkie bo narazie takie powinny byc, bo pod koniec ciazy bendziecie mialy dosyc
Mi w pierwszej ciazy brzuszek pokazal sie dopiero po 5 miesiacu ale to normalnie chyba w 2 tygodnie tak urusl ze szok, a pod koniec ciazy to mialam taki balon i strasznie mi ciezko bylo bo jestem niska i szczupla (jakies 45kg i 152cm) przytylam 13kg ale to wszystko bylo na brzuchu wiec ciagna mnie na dul
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Boże jak patrze na te wasze śliczniutkie zdjęcia z usg to aż mnie ściska w sercuNo po prostu boskie macie wszystkie te zdjęcia:-):-):-) Ja jutro mam usg i się tak strasznie doczekać nie mogę Tak bym chciała podpatrzyć moja Kruszynkę:-):-):-)
Czarodziejka
Fanka BB :)
reklama