Sandrahahaha nie trać nadziei my o pierwszego maluszka staralismy się pawie dwa lata i udało się juz ma roczek.Spokojnie i bez nerwów teraz jestem juz drugi raz w ciąży. Trzymam za Was kciuki.sliczny maluszek :-):-):-)
reklama
L
Losek
Gość
hihihi ale slodki, podobny do mojego jak bylam w 8 tygodniu
L
Losek
Gość
Dziewczyny....
To popatzrcie na moj!! Moj w ogole nie jest duzy :-( a 13 tydzien (zrobione przed chwilka) ... Hmmm....
Zobacz załącznik 149375
Losek - z ciebie jest straszna chudzinka!! ) :-) Ja jestem duża dziewczynka więc mi się fasolek z tłuszczykiem kumuluje
kataszaone
nowa mama
Dziewczyny....
To popatzrcie na moj!! Moj w ogole nie jest duzy :-( a 13 tydzien (zrobione przed chwilka) ... Hmmm....
Zobacz załącznik 149375
ja mam tak samo tylko ze ja nie jestem szczupaczkiem raz mi spuchl ja sie ucieszylam a teraz nic, zero
alexandriaa
Fanka BB :)
Ja też mam mały...... tzn czuję że troszkę mi urósł, ale minimalnie.
Ilonaa
Mein Schatz :)
Kejt super maluszek Ciesze się, że większość dobrych wieści przynosicie !
Losek fajny brzuszek Też mam podobny, ale na wieczór mam jeszcze większy. Pan doktor powiedział mi, że to jest spowodowane moim tyłozgięciem. Jeśli kobieta ma tyłozgięcie to na noc na bardziej wzdęty brzuszek i może też pobolewać.
_Pysia_ mi każda koleżanka co ma dzieci mówi, że jeszcze będę chciała mieć mniejszy brzuch :-) ale jak widzę, że coraz większy jest to tyyyyyyyle szczęścia mnie ogarnia, że maluszek rośnie... :-):-)
Losek fajny brzuszek Też mam podobny, ale na wieczór mam jeszcze większy. Pan doktor powiedział mi, że to jest spowodowane moim tyłozgięciem. Jeśli kobieta ma tyłozgięcie to na noc na bardziej wzdęty brzuszek i może też pobolewać.
_Pysia_ mi każda koleżanka co ma dzieci mówi, że jeszcze będę chciała mieć mniejszy brzuch :-) ale jak widzę, że coraz większy jest to tyyyyyyyle szczęścia mnie ogarnia, że maluszek rośnie... :-):-)
reklama