reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Album Fotograficzny

reklama
Dziewczyny....
To popatzrcie na moj!! Moj w ogole nie jest duzy :-( :-p a 13 tydzien (zrobione przed chwilka) ... Hmmm....

20090717323.jpg

Dziewczyny jeszcze w lutym będziecie przeklinać, ze sobie same butów nie mozecie założyć :D:D. Takze póki co cieszcie się ,że mozecie w swoich ciuchach chodzić i macie ładniutkie brzuszki z fasolka w środku :)

Kejt super maluszek :D Ciesze się, że większość dobrych wieści przynosicie !

Losek fajny brzuszek :D Też mam podobny, ale na wieczór mam jeszcze większy. Pan doktor powiedział mi, że to jest spowodowane moim tyłozgięciem. Jeśli kobieta ma tyłozgięcie to na noc na bardziej wzdęty brzuszek i może też pobolewać.

_Pysia_
mi każda koleżanka co ma dzieci mówi, że jeszcze będę chciała mieć mniejszy brzuch :-) ale jak widzę, że coraz większy jest to tyyyyyyyle szczęścia mnie ogarnia, że maluszek rośnie... :-):-)

reklama
Ilona tez wieczorem sobie obserwuje ilez to już urósł. Jakiś czas temu mój mąź zadal mi tak urocze pytanie. patrzy, patrzy na mnie i pyta: najadłaś się czy to już jest BRZUCH :):)

Do góry