reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Album Fotograficzny

reklama
MisiaM śliczne zdjątka......bardzo fajny pomysł na prezent :-)
edyta01 super że łóżeczko gotowe i czeka na małego właściciela :tak:
U nas też już łóżeczko czeka...wygląda tak...
I jeszcze ja się pokażę ale to nie żadne specjalne zdjęcie..takie normalne przy prasowaniu z przed 2 dni. hii Ciągle zbieram się na jakąś sesyjkę z brzuchem....jak mi sie uda to wtedy pokażę :tak:

Załączniki

• ja i brzuch1.jpg
    ja i brzuch1.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 118
  • łóżeczko.jpg
    łóżeczko.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 115
Sliczny brzusio i lozeczko. Ladnie sie prezentuje z posciela A bedzie jeszcze ladniejsze jak dzidzia bedzie w nim spac:-)

hej czytam o tych waszych rozsteoach i polecam wam ziajke na rozstepy.MIALAM STRASZNE KRWISTE ROZSTEPY NA PIERSIACH po kuracji 2 miesiecznej nie ma po nich sladu.Na prawde,polecam.A cena rewelacyjna bo ok 17 zl,starcza na jakies 2-3 tygodnie.

Polecam

Marcówka 2010

Madziu naprawdę super wyglądasz..:tak:a pościel śliczna..wogle łóżeczka dziecięce są super..ja mam jeszcze nie złożone..ale jak złoże to też Wam pokażę:-) ja mam pościel koloru żółto-pomarańczową..;-)

ale śliczne te wasze łóżeczka....
u mnie już wprawdzie złożone stoi i czeka, ale pościel pochowana... bo mojemu pędrakowi raczej się nie spieszy ..... więc jak jako ostatnia lutówka urodzę to się nie zdziwie:-D

reklama
Do góry