reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Album Fotograficzny

ale coś my tu nie w tym temacie piszemy:-D,bo jak widzę temat jest zatytułowany"album fotograficzny":-D.Wcześniej tu nie zaglądałam,a dziś patrze i tak na temat podpasek tu trafiłam:-D

reklama
no właśnie ale to na każdym forum tak się dzieje... ;)
Mi mama kupiła jedno opakowanie tych belli bo nie wiedziala czy takie mi spasują a innych nie bylo no ale widze ze bede musiala je dokupic skoro polecacie.Majteczek jednorazowych nie kupuje bo bardzo mi koleżanki odradzały i mam "wielorazówki" takie siateczkowe które"oddychają" no i mozna je wyprac :) Po te podkłady się wybiorę ale jestem załamana że to się może aż tak lać :( Koszulki biorę dwie jak coś to mi dowiozą a po drugie to chyba nie kupię biustonosza tylko top do karmienia ...wydaje mi się osobiście że to wygodne...można w samym takim topie chodzić+wkładki oczywiscie laktacyjne a nie trzeba sie z bluzkami i biustonoszami męczyć.Ten top oczywiście ma wbudowane miseczki żeby podtrzymywał biuścik.
Jutro zaczynam prać rzeczy dla malutkiej chyba zrobię to ręcznie ...

Nudzi mi się troszkę;-) Pokażę Wam mój brzuszek z 31 tygodnia:-D

Voila!

PS. Rodzinka się śmieje, że mi tyłek wypchnęło:-p:confused2:

brzu.jpg

reklama
no właśnie nie wiem,.zobaczyłam,że Aninaka wstawiła bez twarzy to ja też..
zresztą buzię mam jak arbuz taką spuchnięta to łatwo można sobie wyobrazic:-D
Tygrynko ja si enie wstydze tego że sie zmieniłam,że spuchłam..że przytyłam..w końcu jestem w ciąży i mam takie prawo!;-):tak::-)hihi

Do góry