reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Album Fotograficzny

ale coś my tu nie w tym temacie piszemy:-D,bo jak widzę temat jest zatytułowany"album fotograficzny":-D.Wcześniej tu nie zaglądałam,a dziś patrze i tak na temat podpasek tu trafiłam:-D

reklama
no właśnie ale to na każdym forum tak się dzieje... ;)
Mi mama kupiła jedno opakowanie tych belli bo nie wiedziala czy takie mi spasują a innych nie bylo no ale widze ze bede musiala je dokupic skoro polecacie.Majteczek jednorazowych nie kupuje bo bardzo mi koleżanki odradzały i mam "wielorazówki" takie siateczkowe które"oddychają" no i mozna je wyprac :) Po te podkłady się wybiorę ale jestem załamana że to się może aż tak lać :( Koszulki biorę dwie jak coś to mi dowiozą a po drugie to chyba nie kupię biustonosza tylko top do karmienia ...wydaje mi się osobiście że to wygodne...można w samym takim topie chodzić+wkładki oczywiscie laktacyjne a nie trzeba sie z bluzkami i biustonoszami męczyć.Ten top oczywiście ma wbudowane miseczki żeby podtrzymywał biuścik.
Jutro zaczynam prać rzeczy dla malutkiej chyba zrobię to ręcznie ...

Nudzi mi się troszkę;-) Pokażę Wam mój brzuszek z 31 tygodnia:-D

Voila!

PS. Rodzinka się śmieje, że mi tyłek wypchnęło:-p:confused2:

brzu.jpg

reklama
no właśnie nie wiem,.zobaczyłam,że Aninaka wstawiła bez twarzy to ja też..
zresztą buzię mam jak arbuz taką spuchnięta to łatwo można sobie wyobrazic:-D
Tygrynko ja si enie wstydze tego że sie zmieniłam,że spuchłam..że przytyłam..w końcu jestem w ciąży i mam takie prawo!;-):tak::-)hihi

Do góry