reklama
plastelinka5
Fanka BB :)
no właśnie ale to na każdym forum tak się dzieje...
Mi mama kupiła jedno opakowanie tych belli bo nie wiedziala czy takie mi spasują a innych nie bylo no ale widze ze bede musiala je dokupic skoro polecacie.Majteczek jednorazowych nie kupuje bo bardzo mi koleżanki odradzały i mam "wielorazówki" takie siateczkowe które"oddychają" no i mozna je wyprac Po te podkłady się wybiorę ale jestem załamana że to się może aż tak lać Koszulki biorę dwie jak coś to mi dowiozą a po drugie to chyba nie kupię biustonosza tylko top do karmienia ...wydaje mi się osobiście że to wygodne...można w samym takim topie chodzić+wkładki oczywiscie laktacyjne a nie trzeba sie z bluzkami i biustonoszami męczyć.Ten top oczywiście ma wbudowane miseczki żeby podtrzymywał biuścik.
Jutro zaczynam prać rzeczy dla malutkiej chyba zrobię to ręcznie ...
Mi mama kupiła jedno opakowanie tych belli bo nie wiedziala czy takie mi spasują a innych nie bylo no ale widze ze bede musiala je dokupic skoro polecacie.Majteczek jednorazowych nie kupuje bo bardzo mi koleżanki odradzały i mam "wielorazówki" takie siateczkowe które"oddychają" no i mozna je wyprac Po te podkłady się wybiorę ale jestem załamana że to się może aż tak lać Koszulki biorę dwie jak coś to mi dowiozą a po drugie to chyba nie kupię biustonosza tylko top do karmienia ...wydaje mi się osobiście że to wygodne...można w samym takim topie chodzić+wkładki oczywiscie laktacyjne a nie trzeba sie z bluzkami i biustonoszami męczyć.Ten top oczywiście ma wbudowane miseczki żeby podtrzymywał biuścik.
Jutro zaczynam prać rzeczy dla malutkiej chyba zrobię to ręcznie ...
aninaka
A to jak będe po porodzie mogła się "oczyścić" to wspaniale bo mnie to martwiło
W jednej książce czytałam nawet, że jak będziesz miała problemy z siusianiem po porodzie, to dobrze jest zrobić pod prysznicem Puszczając ciepłą wodę na krocze robisz siku i jest ok.
monikasia
Popieramtez tak slyszalam. A po 1 porodzie nie przyszlo mi to do glowy a szkoda;-)W jednej książce czytałam nawet, że jak będziesz miała problemy z siusianiem po porodzie, to dobrze jest zrobić pod prysznicem Puszczając ciepłą wodę na krocze robisz siku i jest ok.
aninaka
Nudzi mi się troszkę;-) Pokażę Wam mój brzuszek z 31 tygodnia
Voila!
PS. Rodzinka się śmieje, że mi tyłek wypchnęło
Voila!
PS. Rodzinka się śmieje, że mi tyłek wypchnęło
olenka12345
reklama
olenka12345
no właśnie nie wiem,.zobaczyłam,że Aninaka wstawiła bez twarzy to ja też..
zresztą buzię mam jak arbuz taką spuchnięta to łatwo można sobie wyobrazic
Tygrynko ja si enie wstydze tego że sie zmieniłam,że spuchłam..że przytyłam..w końcu jestem w ciąży i mam takie prawo!;-):-)hihi
zresztą buzię mam jak arbuz taką spuchnięta to łatwo można sobie wyobrazic
Tygrynko ja si enie wstydze tego że sie zmieniłam,że spuchłam..że przytyłam..w końcu jestem w ciąży i mam takie prawo!;-):-)hihi