reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Album Fotograficzny

U mnie jest tak samo. Wyprasowalam juz wszystko co sie dalo, łącznie z wszystkimi naszymi ciuchami, recznikami, posciela. I nie mam co prasowac :baffled: A ja to tak lubie i sie odprezam wtedy :tak:A moja rodzina patrzy na mnie jak na UFO :dry:i buczą caly czas, ze mam odpoczywac i lezec:sorry2:
to zapraszam do siebie, mam sporo prasowania, a nie lubię tego. Ubranek też sporo bo w naszej rodzinie mamy łącznie 5 dzieci i kolejna 2 w drodze. to i ubranek się uzbierało:tak:

reklama
Ja już mam urządzoną komodę :-)
Ciuszki poprane, poprasowane i poukładane czekają na swoją właścicielkę.
Pościele, kocyki i pieluchy też już przygotowane ;-)

W zasadzie, to już nie mam za bardzo co robić :-(

normalnie podziwiam!! ja jeszcze nic nie popralam, a gdzie mi tam do prasowania! narazie posegregowalam ciuszki na jasne i kolorowe, tak na poczatek;-) w piatek koncze juz prace, to od poniedzialku ruszam ostro do roboty:-) mam nadzieje, ze zdaze zanim princeska bedzie z nami:-D

mandziula gratuluje zdolnosci!! bardzo fajne te buciczki.

a to moj brzuszek:-) pozdrawiam goraco

Załączniki

• IMG_5188 [800x600].jpg
    IMG_5188 [800x600].jpg
    9 KB · Wyświetleń: 58
normalnie podziwiam!! ja jeszcze nic nie popralam, a gdzie mi tam do prasowania! narazie posegregowalam ciuszki na jasne i kolorowe, tak na poczatek;-) w piatek koncze juz prace, to od poniedzialku ruszam ostro do roboty:-) mam nadzieje, ze zdaze zanim princeska bedzie z nami:-D

mandziula gratuluje zdolnosci!! bardzo fajne te buciczki.

a to moj brzuszek:-) pozdrawiam goraco

fajna foteczka i paputki słodkie:-D

reklama
Do góry