kaasiorek84
Fanka BB :)
Zobacz załącznik 176612 [/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH] hmmmmm mam andzieję że ładnie będzie widać:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Musisz dać odpowiedź i u góry masz spinacz wciśnij go i wgraj zdjęcia z kompa a potem jak już się wgrają jeszcze raz naciśnij spinacza i wybierz zdjęcia które chcesz załączyć;-):-)a co mi tam przypomnijcie szybko jak mam dodac zdjecia z pulpitu zeby je tu umiescic na stronce bo kurde zapomnialam;-);-) ale ciiiiiiii bedziecie uprzywilejowane bo nikt nie widzial hihihi mam nadzieje ze fotograf tu nie zajrzy hehehehhe
przeslicznie wyglądaliście!!!!:-) i przesliczna sesja!:-)hmmmmm mam andzieję że ładnie będzie widać:-)
zorientowałam się jak już posta napisałamjuż są rybka sójrz wcześniej dzięki, powoli robiłam i przypomniałam sobie:-)
Hej!
My wzięliśmy ślub 12 września. Tak, ze dopiero nam sie kończy miesiąc miodowy. Bardzo nie chcieliśmy żeby to było typowe wesele, więc zrobiliśmy je na Jurze Krakowsko-Częstochowskiej pod zamkiem w Mirowie. A skoro zamek w tele, tedy i stroje adekwatne do epoki
No, może nie wszystkie były dopasowane do epoki, ale za to goście podchwycili nasza ideę i tez przyjechali w kostiumach.
To oczywiście my przed ołtarzem. Już po przysiędze i założeniu obrączek o których ksiądz zapomniał Jak nam po cichu powiedział: "I po stresie!" to nie wytrzymaliśmy i śmieliśmy się do końca mszy. Ale to ze szczęścia.
To już na samym weselu:
A tutaj nasz pierwszy taniec - historyczny oczywiście
razem ze znajomymi z Bractwa Rycerskiego:-)
Dziś odebraliśmy zdjęcia od fotografa, nie jestem specjalnie zadowolona bo były ładniejsze, ale cóż