zabeczka
Fanka BB :)
Ha a ja myslalam,ze sie przebieralas:-):-) Naprawde jestem pod wrazeniem takiego wesela
Musialo byc super

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Śliczny brzusio!!!mi tez sie czesto sni dzidzia, albo cos z nia zwiazane!! ale powiem wam, ze mi czas szybciutko leci. pomyslec ze za miesiac u nas jest indyk, pozniej za 2 boze narodzenie!! styczen moze sie ciagnac, ale w lutym bedzie szal, hehe ciekawe ktora pierwsza sie rozpakujeniom dzidzia kochana, tez juz by sie tak chcialo przytulac... narazie brzuszki trzeba masowac :-) a tak przy okazji pochwale sie swoim, buzka mamuski
no to gratulacje!!!!Hej!
My wzięliśmy ślub 12 września. Tak, ze dopiero nam sie kończy miesiąc miodowy. Bardzo nie chcieliśmy żeby to było typowe wesele, więc zrobiliśmy je na Jurze Krakowsko-Częstochowskiej pod zamkiem w Mirowie. A skoro zamek w tele, tedy i stroje adekwatne do epoki
No, może nie wszystkie były dopasowane do epoki, ale za to goście podchwycili nasza ideę i tez przyjechali w kostiumach.
To oczywiście my przed ołtarzem. Już po przysiędze i założeniu obrączek o których ksiądz zapomniałJak nam po cichu powiedział: "I po stresie!" to nie wytrzymaliśmy i śmieliśmy się do końca mszy. Ale to ze szczęścia.
To już na samym weselu:
A tutaj nasz pierwszy taniec - historyczny oczywiście
razem ze znajomymi z Bractwa Rycerskiego:-)
mi tez sie czesto sni dzidzia, albo cos z nia zwiazane!! ale powiem wam, ze mi czas szybciutko leci. pomyslec ze za miesiac u nas jest indyk, pozniej za 2 boze narodzenie!! styczen moze sie ciagnac, ale w lutym bedzie szal, hehe ciekawe ktora pierwsza sie rozpakujeniom dzidzia kochana, tez juz by sie tak chcialo przytulac... narazie brzuszki trzeba masowac :-) a tak przy okazji pochwale sie swoim, buzka mamuski