reklama
alexandriaa
Fanka BB :)
Jakie śliczności!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja też już chcę tulić moje maleństwo
kataszaone
nowa mama
Jeszcze tyle czekania do przytulania...
oj nie tak dlugo! mi na przyklad bardzo szybko minelo te prawie 26 tygodni, czyli 12 to jest pikuś! juz niedlugo, zanim sie obejzymy dzidziusie beda z nami.
Kkropeczka
Wdrożona(y)
no właśnie, mam to samo... tamten czas trzasnął jak z bicza, a teraz im więcej czuje się ruchy dzidzi, kupuje więcej rzeczy dla niej i już tak bardzo chce się je mieć w ramionkach, to jeden tydzień trwa miesiąc ja kcem JUŻ JUŻ JUŻ! czemu ta ciąża nie trwa u nas krócej cooo? A Wam tez kobitki śni się dzidzia? bo mi już TRZECI raz! już ją tuliłam taką z kochaniutkimi dużymi niebiesimi oczkami ehh... się rozmarzyłam... a to cudowne zdjątko z malutkim w ramionkach jeszcze bardziej mnie rozsłodziło
double_aga
100 lat dla urwiska ))))
mi maluch śnił się na początku ciąży, często, że urodziłam dziewczynkę (jak jeszcze płci nie znaliśmy) i że była taka fajna, włochata ))
w drugiej ciąży już mi się nie dłuży, już teraz się cieszę z tego czasu, co pozostał i staram się na maxa wypocząć, bo wiem, co mnie czeka w lutym ))))))))
w pierwszej ciąży nie mogłam się doczekać, kiedy mała będzie z nami... strasznie chciałam wszystko na już a potem jak płakała i miała kolki, czy humorki, to chciałam ją z powrotem do brzucha wsadzić choć na chwilę )
mi maluch śnił się na początku ciąży, często, że urodziłam dziewczynkę (jak jeszcze płci nie znaliśmy) i że była taka fajna, włochata ))
w drugiej ciąży już mi się nie dłuży, już teraz się cieszę z tego czasu, co pozostał i staram się na maxa wypocząć, bo wiem, co mnie czeka w lutym ))))))))
w pierwszej ciąży nie mogłam się doczekać, kiedy mała będzie z nami... strasznie chciałam wszystko na już a potem jak płakała i miała kolki, czy humorki, to chciałam ją z powrotem do brzucha wsadzić choć na chwilę )
Czarodziejka
w pierwszej ciąży nie mogłam się doczekać, kiedy mała będzie z nami... strasznie chciałam wszystko na już a potem jak płakała i miała kolki, czy humorki, to chciałam ją z powrotem do brzucha wsadzić choć na chwilę :))
Kkropeczka
Wdrożona(y)
co racja, to racja ja tego jeszcze nie przeżywałam, bo to pierwsza moja ciąża i jeszcze sobie nie zdaję sprawy z tego, że w realu często się jest okropnie zmęczonym, gdy maluszek ma np. kolki... ale mi nawet to nie przegada;-) ja już nawet tych kolek się doczekać nie mogę he he;-) wiem, wiem, niedoświadczonam;-)
aa i też zawsze jak mi się śni to dziewczynka, a płci jeszcze nie znam, hmm
reklama
zima
Zaangażowana w BB
mi tez sie czesto sni dzidzia, albo cos z nia zwiazane!! ale powiem wam, ze mi czas szybciutko leci. pomyslec ze za miesiac u nas jest indyk, pozniej za 2 boze narodzenie!! styczen moze sie ciagnac, ale w lutym bedzie szal, hehe ciekawe ktora pierwsza sie rozpakuje niom dzidzia kochana, tez juz by sie tak chcialo przytulac... narazie brzuszki trzeba masowac :-) a tak przy okazji pochwale sie swoim, buzka mamuski
Załączniki