reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Album Fotograficzny

reklama
ale kochane, słodziutkie, i w ogóle tylko do schrupania te Wasze maleństwa :-) zakochałam się:-D też chcę takie wyraźne zdjęcie, zobaczymy co wyjdzie z tego w czwartek;-)

siuniab brzunio rewelacyjny, okrąglutki i słodziudki, super!

zabeczka na NK już chwaliłam twój brzunio i podtrzymuję! słodka kuleczka śniegowa z Ciebie;-)

luczynka te zdjecia sa rewelacyjnie jeszcze troche i do paszportu bedzie można wklejać:-D super!

double_aga no na tych zdjeciach to niezaprzeczalnie jakiś mały mężczyzna jest! rewelacja jeszcze tak wyraźnie to jachyba jeszcze w usg jajeczek nie widziałam:-D

reklama
to ja w końcu dorzucę zdjęcia małego :)) widać na nich malucha profil, stópkę 4 cm i klejnoty dziedzica ;)

Jejku, cudny profil i pisiorek jak śliczny :) Wspaniała pamiątka :D Na USG u mojej ginki tak dobrze nie widać niestety. Ale liczę bardzo na to, że 13 (w piątek :szok::szok::szok:) listopada na USG 3D w Poznaniu też zobaczę ładnie moją niunię :)

Do góry