reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Album Fotograficzny

spokojnie się możesz chawlić gładką skórą na nogach, tyłku i brzuszku, a brzuchem swoją drogą.

Dziewczyny fajne te brzuchy i to ze każdy inny. A njaważniejsze, ze nieważne jaki mamy to tatusiowie zachwyceni ;)

no są zachwyceni tymi brzuszkami:-)
wczoraj poszłam spać wcześniej a mój M. oglądał tv. Myślał że już zasnęłam, odsłonł kołdrę, odsłonił moją koszulkę, przytulił się do brzucha i zaczął rozmawiać ze swoją córeczką. A ona kopała wtedy na maxa. Tak się wzruszyłam jak sobie rozmawiał, że aż mi łezka w oku posżła

reklama
haha dziewczynki cieszę się, że wam się mój sisiorek podoba :-D:-D szykujcie córy ! :-p Może nie będę złą teściową i nie będę obgadywana na BB:-D :rofl2::rofl2:

Oleńko ja też właśnie miałam Ci pisać o tej pupie!! haha:-):-)

haha dziewczynki cieszę się, że wam się mój sisiorek podoba :-D:-D szykujcie córy ! :-p Może nie będę złą teściową i nie będę obgadywana na BB:-D :rofl2::rofl2:

Oleńko ja też właśnie miałam Ci pisać o tej pupie!! haha:-):-)

Ilonko to koniecznie daj znac kiedy ten casting na synową będziesz urządzac to moją dziewczynkę Ci podeślę;-)

a co do pupy to juz wyluzujcie bo mnie tylko zawstydzacie...:zawstydzona/y:;-)

reklama
Cześć Dziewczyny :wink:

Na początku chciałabym pochwalić Wasze Maluszki i Brzuszki.
Dzieciątka są słodziutkie, a Wy wszystkie pięknie wyglądacie :-)

Troszkę późno do Was dołączam, ale chyba lepiej późno niż wcale ;-)
Mam nadzieję, że mnie miło przyjmiecie do Waszego grona.

Ponieważ ja już troszkę o Was wiem (poczytałam sobie co nieco w wątku),
to chyba dla równowagi opowiem coś o sobie :happy:

Obecnie jestem w 23 tygodniu ciąży. Termin mam na połowę lutego. Ale umówiłam się z Moim, że postaramy się urodzić 14-go :rofl2:
O moim Maluszku dowiedziałam się 08.lipca. Wówczas to była taka mała fasoleczka - zaledwie 12,6mm.
Przez następny miesiąc mój Szkrabek urósł do niebotycznych rozmiarów 5,5cm (zdjęcie 1).
Do września w ogóle nie było widać, że jestem w ciąży. Maleńki brzuszek wyskoczył mi dopiero w połowie miesiąca. (zdjęcie 2).
Od 24września czuję jak moja Kruszynka się rozpycha w moim brzuszku i muszę przyznać, że to całkiem fajne uczucie. Już nawet czuję delikatne ruchy jak położę rękę na brzuchu.
Ostatnie usg miałam w poniedziałek. Myślałam, że poznam płeć, ale Dzieciaczek nie chciał współpracować. Twardo trzymał nóżki razem. Od ostatniego razu troszkę się zmienił. (zdjęcie 3 i 4).
Sama Mamusia też "urosła". Brzuszek jest coraz bardziej widoczny - fotka z wczoraj. (zdjęcie 5).

Uff, ale się rozpisałam. Chyba Was nie zanudziłam, co? ;-)

Załączniki

• 2009-08-10 13t1d (1).jpg
    2009-08-10 13t1d (1).jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 43
  • 2009-09-20 19t0d (2).jpg
    2009-09-20 19t0d (2).jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 59
  • 2009-10-12 22t1d całość.jpg
    2009-10-12 22t1d całość.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 44
  • 2009-10-12 22t1d główka.jpg
    2009-10-12 22t1d główka.jpg