reklama
WerkaMirek
Fanka BB :)
Kasiadz podziwiam, ja w sobote bylam z M na zakupach i juz po 3 stekalam czy dlugo jeszcze!! A nogito myslalam ze mi w dupensje wejda!
kasiadz
też siebie podzisiam, ale już ledwo co chodziłam, a mój od kiedy weszliśmy do galeri pytał czy długo jeszcze i we wszystkich sukienkach uważał że bardzo ładnie wyglądam, żeby tylko szybko kupić i do domu wracać
a ja wiedziałam że jak nie kupiłabym sukienki wczoraj to pewnie już bym tego nie zrobiła bo u nas nie ma tak dużego wyboru i takiej ilości sklepów jak we Wrocławiu. Więc się zaparłam! i się udało, ale nogi i stopy to jeszcze dzisiaj mnie bolą
a ja wiedziałam że jak nie kupiłabym sukienki wczoraj to pewnie już bym tego nie zrobiła bo u nas nie ma tak dużego wyboru i takiej ilości sklepów jak we Wrocławiu. Więc się zaparłam! i się udało, ale nogi i stopy to jeszcze dzisiaj mnie bolą
Ja dalej chodze na yoge raz w tygodniu (choc na podlodze juz chyba nie dam rady siedziec i siedzace cwiczenia robie z krzesla) i na spacer (ale nie za dlugi) tez conajmniej raz i tyle...
kasiadz - jak robisz cwiczenia to sobie podloz pod kolana cos miekkiego. na basen bym sobie poszla, a u nas remont.... albo gdzies w wodzie posiedziec - w ogole sie zaczelam zastanawiac nad porodem w wodzie...
kasiadz - jak robisz cwiczenia to sobie podloz pod kolana cos miekkiego. na basen bym sobie poszla, a u nas remont.... albo gdzies w wodzie posiedziec - w ogole sie zaczelam zastanawiac nad porodem w wodzie...
elifit
Moderatorka
ehh a ja chciałam na basen, kupiłam karnet a tu bach infekcja ucha ((( pójdę jak wyleczę, mam nadzieję że jeszcze przed porodem
Ja w ramach aktywnoości chodzę na spacery - w prawdzie nieregularnie, bo nie zawsze mąż jest wieczorami w domu, a samej mi się nie chce.
Poza tym czasem jakas rundka po sklepach i typowe domowe czynności.
A wczoraj bylismy na basenie i żałuję, że nie mamy jak częściej jeździć, bo my to takie wodne stworzenia jesteśmy.
Choć ja ostatnio to bardzo się ograniczam, bo często mi brzuch twardnieje i boli więc wolę nie przecholować.
Poza tym czasem jakas rundka po sklepach i typowe domowe czynności.
A wczoraj bylismy na basenie i żałuję, że nie mamy jak częściej jeździć, bo my to takie wodne stworzenia jesteśmy.
Choć ja ostatnio to bardzo się ograniczam, bo często mi brzuch twardnieje i boli więc wolę nie przecholować.
reklama
kasiadz
babka na sr mówiła że nie ma szans żeby bakterie z wody dostały się do środka, chyba że ktoś ją tam umieści, sama nie wpłynie
dzisiejsza aktywność: poprasowałam stertę ciuszków już ostatnią chyba że coś dokopię, wyprałam dziecięcą pościel, wstawiłam do prania ochraniacze na łóżeczko - jestem z siebie dumna
a za chwilę idę na gimnastykę rozciągającą dla ciężarnych
dzisiejsza aktywność: poprasowałam stertę ciuszków już ostatnią chyba że coś dokopię, wyprałam dziecięcą pościel, wstawiłam do prania ochraniacze na łóżeczko - jestem z siebie dumna
a za chwilę idę na gimnastykę rozciągającą dla ciężarnych
Ostatnia edycja:
Podziel się: