reklama
atram81
Fanka BB :)
ja to mam najwieksza aktywniosc na wieczor
jak pprzelaczam kanaly na pilocie od tv i jednoczesnnie z wami pisze heheheh
laski a macie pilki do cwiczen?
bo sie zastanawiam czy sobie nie kupic
Ja mam ,ale przyzam się bez bicia,że mało z niej kozystam,szukałam w necie ćwiczeń dla ciężarnych,ale znalazłam tylko kręcenie biodrami,czyli prawie nic.Poczekam aż sie Kropek urodzi i wtedy zacznę skakać na piłce ile wlezie.
A teraz wyczynowo ćwicze podnoszenie łyżki lub widelca do ust,och to mi wychodzi bezbłędnie
A teraz wyczynowo ćwicze podnoszenie łyżki lub widelca do ust,och to mi wychodzi bezbłędnie
Ostatnia edycja:
Asionek31
ja to mam najwieksza aktywniosc na wieczor
ja mam ta pilek , ale musze ja napompowac
tez leniwiec jestem hehe , dobrze , ze laze duzo
teraz zaczynam joge i basen wiec moze sie troche rozruszam
Wszystko zależy od tego na co pozwoli wam lekarz... Pamiętajcie, że ciążą to wyjątkowy czas i każdy organizm inaczej reaguje na to bez względu czy wcześniej ćwiczyłyście czy nie. Szukajcie w klubach Jogi (sprawdzajcie czy Yogini są certyfikowani i, że nie były to wyłącznie jakieś kursy weekendowe!!!!), Formy w Ciąży, Aktywnej Mamy i innych. Same możecie chodzić na spacery, siedząc możecie podnosić np. 0,5l butelki z wodą (UWAGA! tak aby nie napinał się wam brzuch!!!!). Generalnie proponuję ćwiczenia pod okiem fachowca czy to na zajęciach fitness czy też prywatnie. Dbajcie o zdrowie i bezpieczeństwo własne i swojego dziecka
Basen to idealny sposób na utrzymanie formy przed, w czasie i po ciąży
Basen to idealny sposób na utrzymanie formy przed, w czasie i po ciąży
Ostatnio edytowane przez moderatora:
elifit
Moderatorka
A aktywność seksualna sie liczy ?
a jak! :-) tylko nie że ty leżysz, on robi wszystko
reklama
kasiadz
ja na zajęciach sr ćwiczę raz w tyg przez 2h joge (mam zestaw żwiczeń do robienia też w domu, jak będę miała chwilę to wstawię na bb) no i jak mi się przypomni to mięśnie kegla ćwiczę. i to by było na tyle aktywności
Podziel się: